Ertem Şener: 'Biz çok kompleksli bir milletiz'

Ünlü spor spikeri Ertem Şener, canlı yayında isyan etti. 'Biz çok kompleksli bir milletiz'diyen Şener, "Tek korktuğum nokta bu ülkeyi renklere bölmek" dedi.

Ünlü spor spikeri Ertem Şener, takımlarla ilgili yaptığı yorumlarda yanlış anlaşıldığını ve taraftarlardan tepki aldığını Burada Laf Çok programında Mesut Yar'a anlattı.

Takımlarla ilgili yaptığı yorumlar nedeniyle Twitter'dan kendisine küfür edildiğini ifade eden Şener, 'Fenerbahçe'ye geçmiş olsun diyorum veya Fenerbahçe'ye tebrikler diyorum, 'Allah seni kahretsin' diyorlar. Real Madrid karşısında Galatasaray'a Allah yardım etsin diyorum, 'Sen Galatasaray yalakası mısın?' diyorlar. Beşiktaş bu sene temsil edemedi ama gelecek sene çok iyi oynayacak diyorum, 'Sen fanatik Beşiktaşlısın diyorlar.' Biz çok kompleksli bir milletiz' şeklinde konuştu.

'TEK KORKUM BU ÜLKENİN RENKLERE BÖLÜNMESİ'


Tarih bölümü mezunu olduğunu belirten Ertem Şener, '1915'ten başlayalım. Bu ülkeyi Alevilikle, Sünnilikle, Kürtlükle, Çerkezlikle hiç bir şekilde bölemezler. Buna kimse müsade etmez. Benim tek korktuğum nokta bu ülkeyi renklere bölmek. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonsporla bölmek. Bu ülke savaşlarla bölünmedi. Ama bakın sosyal medyaya bu akşam Türk bayrağı dalgalınıyor Portekiz'de. Gökhan Gönül'ü görüyoruz, Türk bayrağı yere düşüyor diye bakıyoruz biz ve herkes bir şey uyduruyor. Sosyal medyada T.C. yazıyoruz ama Fenerbahçe'ye sahip çıkmıyoruz. Bir tezatlık var bizde o zaman. Bu nasıl Türklük? Son günlerde neyi tartışıyoruz, ne yapıyoruz. Twitter delikanlıları sosyal medyada bir şekilde konuşurlar ederler ama iş yüreğe geldiği zaman hayır' ifadelerini kullandı. BEYAZ GAZETE