'Erkeğin İşine Olan Tutkusu Beni Etkiler'

Genç oyuncu Gizem Soysaldı, geçtiğimiz yıl evlendiği Hüseyin Karabey'e aşık olduğunu ve bir erkeğin işine olan tutkusunun kendisini etkilediğini söyledi.

Son olarak'Bizim Okul'isimli dizide rol alan genç oyuncu Gizem Soysaldı, yer aldığı tiyatro ve film projeleriyle dikkat çekiyor. Geçtiğimiz yıl yönetmen Hüseyin Karabey ile evlenen ve verdiği her röportajda ilişkisinde yaşadığı mutluluğu anlatan Soysaldı, Esquire dergisine konuştu...

Şu an mutlu bir evliliğiniz var. Genel olarak sizi karşı cinste ilk olarak neler çeker, nelere dikkat edersiniz?
Hali, tavrı ve bakışları etkiler. İşine olan tutkusu ve başarısı da beni çok etkiliyor sanırım.

Çabuk aşık olur musunuz?
17-18 yaşlarımda daha kolay aşık olurdum. 30 yaşına yaklaşınca birey olarak da, kadın olarak da kendini çok daha iyi tanımaya başlıyorsun ve bir erkekten etkilenmen çok daha zorlaşıyor.

Şu anda aşık olduğunuz biri var mı?
Evet, şu anda aşığım. Hem de çok.

Size en seksi gelen koku nedir?
Bana, eşimin ten ve ter kokusu çok çekici geliyor. Kadınlar çocuk doğuracakları erkeği kokularına göre seçermiş zaten.

Özeleştiri yapmanızı istesek neler söylersiniz?
Aceleciyim ve fazla programlıyım. Her gün bir sonraki günün saat saat programını yaparım. Ama artık bu huyumu değiştirmeye başladım. Anın tadını çıkarmayı öğrenmeye çalışıyorum.

Kolaylıkla yalan söyleyebilir misiniz?
Yalan söylemek benim için çok zor. Kendime, yalan söylemek zorunda kalmayacağım insanlardan oluşan bir hayat kurmaya çalışıyorum.

Hayatta olmazsa olmazınız nelerdir?
Huzurlu bir ev ve iş ortamı ilk sırada geliyor. Ailem çok önemli. Ve yalnız başıma yaptığım uzun yürüyüşler...

Biraz önce saati saatine gününüzü planladığınızı söylediniz. Sizin için'titiz ve düzenli'diyebilir miyiz?
Aslında ikisi de değil. Ruh halime göre evin görüntüsü de değişiyor. Yine de evi düzenli tutmaya çalışıyorum. Ama titiz hiç değilim.

Batıl inançlarınız var mıdır? Varsa neler?
Batıl inancım yok. Milyonlarca yıl insanlar sezgileriyle yaşamış ve iletişim kurmuş. Ben; sezgilere, kadınların gücüne ve sevgiye inanıyorum.

KEDİSİYLE BÜYÜK AŞK YAŞIYOR
Gizem Soysaldı, çocukluğundan beri hayvanları çok sevdiğini ve yıllarca köpek beslediğini söylüyor. Şu an, eşinin kendisine hediye ettiği bir kedisi olan oyuncu, "Kediyle evde büyük aşk yaşıyoruz" diyor.