Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel, Ümit Karan'ı topa tuttu

Magazin programı 2. Sayfa'nın sunucuları Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel, Ümit Karan hakkında ağır ifadeler kullandı.

Survivor adasının dün akşam yayınlanan yeni bölümünde yine kavga vardı. Dokunulmazlık oyununda Duygu ile yarışacak Bennu sağlık problemi nedeniyle yarışmadan çekilince adanın sivri dilli yarışmacısı Duygu küplere bindi. Duygu'nun sözlerine tepki gösteren Ümit Karan ise tartışmanın fitilini ateşledi.

'ÜMİT KARAN ZIRVALADI'
İşte adada yaşanan bu gergin anlar KanalTürk ekranlarında yayınlanan 2. Sayfa programında masaya yatırıldı. Programın canlı yayın konuğu olan Ayşe Aral ise Ümit Karan hakkında sert ifadeler kullandı. Ümit Karan'ın tartışma esnasında fazla konuştuğunu söyleyen Aral,'Ümit ünlüler takımında az zayıf halkalardan biri. Onun futbolcu olduğuna inanmak gelmiyor içimden. İçlerinde en kondisyonlu adam olması gerekirken yarışmalarda en kondisyonsuz adam durumunda. Ümit'in bu kadar zırvalamasının anlamı yoktu.'dedi.

'ŞİKE DAVASI'NIN ÖNDE GİDENİ'
Öte yanda programın sunucularından Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'den de Ümit Karan hakkında ağır açıklamalar geldi. Yüksel,'İki kişi kavga ederken üçüncüye başka bir şey düşermiş'derken Dağıstanlı ise futbolda şike iddialarına değindi. Ümit Karan'ın adadaki Türk öf ve adetlerinde yola çıkarak yaptığı eleştirileri hatırlatan Dağıstanlı, 'Adada yarışıyorlar ne Türk öf ve adeti? Ona bakarsan Ümit Karan'ın İstanbul'daki yaşamının Türk öf ve adetini yargılayalım. Ümit Karan futbolda şike davasında önde gidendi.'İfadelerini kullandı.