Saba Tümer'den Gülgün Feyman'a çok sert yanıt

Saba Tümer'den Gülgün Feyman'a: "Bazen insanlar gündemden yok olunca bana sarıyorlar."

Saba Tümer önceki gün bir televizyon programında kendisine ders vermeme sebebini anlatan Gülgün Feyman'a canlı yayında yanıt verdi.

Porgramında olayın iç yüzünü anlatan Tümer, Feyman'ın anlattıklarının yanlış olduğunu söyledi. 'Normalde kimseye yanıt vermem ama yalan yanlış açıklamalara inanılsın istemiyorum ' diyen Tümer, 'Bazen insanlar gündemden yok olunca bana sarıyorlar ' dedi.

İşte Saba Tümer'in o açıklamaları:

'1995 yılında İzmir'de SKY TV'de çalışmaya başlayacağım ve diksiyon dersleri alıyorum. Fakat o sırada annem vefat edince diksiyon derslerine ara verdim. Dolayısıyla çalışmaya da başlayamadım. Nuri Çolakoğlu benim eniştemin amcası ailecek oturuyoz, 'Ne yapsak sana?' derken 'Dur ben bizim Gülgün'ü arayım da belki sana birini önerir' dedi. Gülgün Feyman'ı aradı, 'Benim yeğenim diksiyon dersi almak istiyor nereyi önerirsin?' dedi. O da 'Madem sizin yeğeniniz ben vereceğim ona. Hemen istanbul'a gelsin' dedi.

'İNSANLARDA UNUTKANLIK BAŞLIYOR HERHALDE '

Ben de Gülgün Feyman'ın Gülgün Feyman olduğu zamanlar çok mutlu bir şekilde valizimi kaptım istanbul'a geldim. Gülgün Hanım Show TV'de çalışıyordu. O kısmı doğru yani. Zamanla unutkanlık da başlıyor herhalde insanlarda.
Allah korusun. Neyse Show TV'e gittim. Bana bir metin verdi, o metni okudum 'E'lerin çok açık' dedi. 'Biliyorum' dedim. 'S'lerin de biraz patlıyor' dedi. 'Ne kadar sürer dersler?' dedim. 'Sen beni yarın sabah ara ben seni evime davet edeceğim. Benim evimde yaparız dersleri' dedi.

Ertesi sabah aradım, yardımcısı çıktı 'Gülgün Hanım uyuyor' dedi. Aradan saatler geçti Gülgün Hanım beni aramadı. Aynı gün içinde bir daha aradım yine ulaşamadım. Sonra telefonum çaldı 'Nimet ile görüşebilir miyim?' diyor Gülgün Hanım. 'Ben Nimet değilim Saba'yım' dedim. 'Yardımcım yanlış yazmış herhalde. Ben seni arayacağım Sabacığım önce Nimet'i bir arayım' dedi. 3 gün evde çıkmadım arar da kaçırırsam diye. Cep telefonu da yok.

'O ZAMANLAR DAYAKLAR YİYORMUŞ, KÖTÜ DÖNEMİNDEYMİŞ '


Baktım olmuyor Nuri amcayı aradım. Nitekim kendisi aramış Gülgün Hanım'ı. O zamanlar çıktığı erkekten dayaklar yiyormuş, kötü bir dönemiydi. 'Saba'nın S'leri çok patlıyor, E'leri de çok açık. Çok uzun süre eğitim alması gerekir. Sizin yeğeninizde olsa ben bu kadar uzun süre eğitim veremem' demiş. Ben de izmir'e geri döndüm. Olay bundan ibaret. ' BEYAZ GAZETE