İvana Sert : 'Meryem'den daha iyiyim'

İvana Sert, Nişantaşı'nda annesiyle yürürken objektiflere yansıdı.

"Bugün Ne Giysem" programının çekimlerinin yoğun şekilde devam ettiğini söyleyen Sert,"bitince tatile gideceğiz. 16 Haziran'da bitecek. Koleksiyon yapıyorum. Güzel kıyafetler yapıyorum. Türkiye'de Bodrum'un yeri ayrı. Bütün sahilleri güzel ülkede yaşıyoruz. Karadeniz tarafına da gitmek istiyorum. Oraları çok merak ediyorum" dedi.

Güneş kremi polemiği yaşadığı Eda Taşpınar'la ilgili konuşan İvana Sert, "O yanluş anlamış. Spor olarak her zaman bakımlı. Kremine birşeuy demedim. Herkes kendi işini yapsın ve para kazansın. Rekabet yok. Herkes kendi işini yapıyor. Ben ona rakip olarak bakmıyorum" diye konuştu.

Göbek kasını gösterdiği fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan Sert, "Spor yaptığım yerin reklamı olsun diye yaptım. Herkes spora gitsin diye paylaştım. Herkes etkilenmiş. Gençleri spora ilgisi düşük.Motivasyon açısından çok önemli" şeklinde konuştu.

Oyunculuk yapmayı çek istediğini dile getiren İvana Sert, söyle konuştu: "Program bitince kendimi oyunculuğa verebilirim. Oyunculuk kolay değil. Zor iş. 24 saat çalışıyorlar bazen. Onların yaptığı işe inanılmaz saygı duyuyorum. Kısmet olursa kendimi bayağı hazırlayacağım. Benim Türkçem daha iyi. Meryem tanışmadım ama çok
güzel ve çok tatlı. Teklif gelirse oynayabilirim. Osmanlı dönemini çok severim".

Kalbini uzun süredir aşka kapattığını belirten Sert sözlerini şöyle sürdürdü: "Sadece Ateş var. Aşka yer yok. Kendim de aşk istemiyorum. Aşka soğudum. Ateş'in babası olduğu için saygım var. Her zaman hayatımda olacak. Yurdal'ın hareketi güzel değildi. Bitti geçti".