Demet Akalın Patavatsızlık Etmiş

İstanbul Kültür Üniversitesi'nin Bahar Şenlikleri kapsamında düzenlediği etkinlikte dün gece Demet Akalın konser verdi.

Konser öncesi kameralar karşısına geçen Akalın basın mensuplarının sorularını cevapladı. Evlendikten sonra daha çok kapalı giysiler tercih eden Akalın, "Evlilikten sonra mı kapandınız?" sorusuna, "Yok hayır biraz kilo almıştım onları veremedim. O yüzden biraz kapalı giyiniyordum ama yazın yine minileri giyeceğim" dedi.

Pal FM Müzik Ödülleri gecesinde "Yılın Şarkısı" ödülünü alan Akalın törenden sonra Hadise hakkında "Hadise'ye ağzımın suyu aktı" diye tweet attı. Bu tweet'i neden attığını açıkladı. Hande Yener'in, "Demet, Sinan Akçıl yüzünden benimle dargın" sözlerine Demet Akalın cevap vermedi. Ödül gecesinde Alişan'la köşe kapmaca oynadığı iddialarına ise "Benim kimseyle köşe kapmaca falan oynadığım yok. Ben ödülümü almak için oraya gittim. İki yerden daha ödül alacağım" şeklince cevap verdi.

Türkiye Müzik Ödülleri gecesinde Demet Akalın'ın "En İyi Kadın Şarkıcı ödülünü benim almam lazımdı" sözlerinin ardından, Pal FM Müzik Ödüllerinde de ikinci kez "En İyi Kadın Şarkıcı" ödülünü Göksel'in almasıyla Akalın, "Evet patavatsızlık etmişim demekki. Göksel'den özür dilemek yok. Kızla aramı bozmayın" şeklinde konuştu.