Çok açım hemen açın

Gece vakti karnı acıkan Bülent Ersoy, kapalı kebapçıyı açtırdı. İştahıyla bilinen Diva; saat 04.00'e kadar oturduğu mekanda ziyafet çekti. Karnı tok Ersoy'un çıkışta yüzü güldü

Bir oturuşta yediği 2 buçuk kilo et, 12 hamburger ve 4 tabak mantıyla olay yaratan Bülent Ersoy'un iştahı kapanmak bilmiyor! Önceki gece yarısı karnı acıkan Diva, Okan Kurt'a "Çok açım" diye dert yandı. Hemen Bülent Ersoy'un imdadına koşan Kurt da; Etiler'deki Adana Yüzevler Kebapçısı'nın müdürünü telefonla aradı. Diva'nın aç olduğunu duyan müdür de; seferberlik ilan edip kapalı olan kebapçıyı açtı.

BU SEFER REKOR GELMEDİ!
Demet Akalın ve eşi Okan Kurt'la kebapçıya giden Bülent Ersoy'un keyfine diyecek yoktu. Kebapları afiyetle midesine indiren Diva; mekanı da en son terk eden isim oldu. Akalın ile Kurt çifti; kebapçıdan saat 03.30'da çıktı. Bülent Ersoy ile kebap üzerine meyve ziyafeti çekmek için bir süre daha mekanda kaldı. Saatler 04.00'ü gösterdiğinde kapıda beliren Diva'nın yüzünde güller açıyordu. Bülent Ersoy'un içeride kaburga, incik, patlıcan kebabı ve Adana Kebabı yediği öğrenildi.

10 KiLO KALKAN!
Bülent Ersoy, geçtiğimiz günlerde çıkan'10 kilo kalkan balığı'yediği haberlerini doğruladı. Diva kendini savundu: "Çoğunu Nur Yerlitaş yedi.