‘Kocana Değil, Kendine Benzeyen Çocuk Doğur’

Ünlü türkücü İbrahim Tatlıses’i babalık heyecanı sardı.

En küçük oğlu İdo 'nun doğumundan 21 yıl sonra tekrar baba olmaya hazırlanan Tatlıses, dün sabahın erken saatlerinde Maslak Acıbadem Hastanesi 'ne eşi Ayşegül Yıldız 'la birlikte geldi.

Tatlıses gazetecilere görüntü vermemek için eşiyle hastanenin otoparkından giriş yaptı. Normal doğum yapmak isteyen Yıldız 'a odasında suni sancı verildiği, aynı anlarda ise Tatlıses 'in ise fizik tedavisi için ayrı bir odada masaj yaptırdığı öğrenildi.

Polis nöbette
Odasının önünde 2 yıl önce silahlı saldırıya uğrayan eşinden dolayı sivil polisler ile güvenlik görevlilerinin nöbet tuttuğu Yıldız 'ın akşam saatlerinde doğumunun gerçekleştirileceği açıklandı. 4300 no 'lu odasının kapısına doğacak kızının adı olan Elif yazılı çiçek açılan Ayşegül Yıldız 'ı hastanede ziyaret eden ilk isim ise Hülya Avşar oldu. Kızı Zehra ile hastaneye gelen Avşar, “Talimat verdim. 'Kendine benzeyen bir tane doğur, sakın kocana benzeyeni doğurma” dedi.