Dört dörtlük çapkın!

Beşiktaş'ın 4 numaralı yıldızı Manuel Fernandes, çapkınlıkta yakalandı. Bir güzelin numarasını alan futbolcu, aynı güzelle gece eğlencesini noktaladı

Türkiye'ye geldiği günden beri yeşil sahalardaki başarısı kadar çapkınlıklarıyla da konuşulan Manuel Fernandes, fena yakalandı. Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı; sergilediği görüntülerle adeta 'Nasıl çapkınlık yapılır? ' dersi verdi. Önceki akşam Nişantaşı'ndaki bir mekanda yemek yiyen Fernandes, buradaki esmer bir güzeli gözüne kestirdi. Gizemli güzelin hemen arkasından mekandan çıkan futbolcu, Nişantaşı Sess'in önünde genç kadını yakaladı. Portekizli yıldız, esmer güzelin yanına gidip önce sohbet etti; ardından cep telefonu numarası alışverişi yaptı.

BU KEZ ASABİYET YOK!
Manuel Fernandes, samimiyet kurduğu esmer güzelle eğlenceye dalmadan da geçemedi. İkili, Nişantaşı Sess'e birlikte girerken objektiflere takıldı. Gecelerdeki asabi tavırlarıyla da nam salan Portekizli yıldız, her zamankinin aksine bu kez kendisini görüntüleyen gazetecilere hiç tepki göstermedi.

HEM SAHADA HEM GECEDE YETENEKLi!
Beşiktaş'ta 4 numaralı formayı giyen Portekizli yıldız; yeşil sahadaki başarısı kadar çapkınlıklarıyla da gündem oluyor.