Süper Star

T.C. tartışmasına TR de katıldı. Ajda Pekkan'ın ultra lüks cipinin plakasındaki TR yazısı, siyah bantla kapatıldı. Süperstar'ın menajeri ise ünlü sanatçının olaydan haberi olmadığını açıkladı...

Türkiye gündemi, her daim renklendi! İlginç tartışmalarla alevlendi. Polemiklerin odak noktası ise T.C. yazılarının kaldırıldığına yönelik iddialardı. Bunun üzerine ünlü ünsüz herkes atağa geçti. Vatandaşlar, Twitter ve Facebook profillerinde isimlerinin başına T.C. koyarak yaşananlara tepki gösterdi. İşte T.C. tartışmaları sürerken bir de TR krizi patlak verdi.

'ŞOFÖRÜMÜZ YIKATMIŞTI'
Söz konusu tartışmanın öznesi ise Süperstar Ajda Pekkan'dı. Pekkan, önceki gün lüks cipi ile İstanbul'un sosyetik semti Bebek'te görüntülendi. Bu sırada Pekkan'ın 34 FZ plakasıyla başlayan aracı tüm dikkatleri kendine çekti. Zira plakanın yanında yer alan 'TR' yazısı siyah bant ile kapatılmıştı. Ancak ünlü sanatçının asistanı Etel Sason plakadaki TR yazısının bantlandığından sanatçının kesinlikle haberinin olmadığını söyledi. Sason, 'Ajda Hanım, aracının plakasını dahi bilmez. Şoförümüz dün aracı yıkamadan getirmiş, plakanın kenarı düşmüş. Bu yüzden plakanın kenarları bir günlüğüne bantlanmış ama TR yazıları bantlanmamış. Ayrıca TR yazıları neden bantlansın ki? ' diye konuştu.