Alişan'dan canlı yayında Çağla Şikel'e özür

Ünlü şarkıcı Alişan, bir süredir küs olduğu Çağla Şikel ve eşi Emre Altuğ'dan canlı yayında özür diledi.

Star TV ekranlarında Melek Baykal'ın sunumuyla ekrana gelen programın bugünkü konuğu ünlü şarkıcı Alişan oldu. Programa telefon bağlantısıyla katılan ünlü şarkıcının annesi Suzan Tektaş, Alişan'ın Çağla Şikel ile barışmasını istedi. Bu telefon bağlantısı ardından bir süredir küs olduğu Çağla Şikel'e zeytin dalı uzatan Alişan, samimi açıklamalarda bulundu.

'ONU YAPMAMAM GEREKİYORDU'
Askerlikten geldikten sonra işle ilgili bazı sıkıntılar çektiğini belirten Alişan, 'Bunu burada samimi olarak ilk kez açıklayacağım. Bir daha da konuşmayacağım. Çalışamam ve Çağla ile böyle bir sorun yaşamak askerlik psikolojisinden sonra beni kötü etkiledi. Bende o dönem bir takım şeyler söyledim. Onları yapmamam gerekiyordu' dedi.

'SİZİ ÇOK ÖZLEDİM, ÖZÜR DİLERİM'

Aynı dizide rol aldıkları Melek Baykal'ın 'Birbirinizi özlemiyor musunuz?' sorusuna ise 'Özlemez olur muyum' cevabını veren Alişan, 'O dönem psikolojik olarak iyi değildim. Biraz fazla konuştum. Ben haklı olurken belki de haksız duruma düştüm' ifadelerini kullandı. İlerleyen dakikalarda Çağla Şikel ve eşi Emre Altuğ'un dostluklarını özlediğini ifade eden Alişan, 'İkisini de özledim. Onları kıracak bir şey yaptıysam özür dilerim' diye ekledi.