Magazin dünyasının ünlüleri aşka geldi

Mehmet Aslan, yeni sevgilisiyle ilk kez yakalanırken Özge Ulusoy, Hakan Baş ile el ele ortaya çıktı. Güzel oyuncu Öykü Çelik ise asker sevgilisini kaçırdı

Genç kızların sevgilisi Mehmet Aslan, aşk orucunu bozdu. Aslan, tüm tedbirlere rağmen objektiflere yakalanmaktan kurtulamadı

Genç kızların beyaz atlı prensi olan ünlü oyuncu Mehmet Aslan, önceki gece Etiler'deki Şamdan'da yeni sevgilisiyle felekten bir gece yaşadı. Sosyetik mekanda yaklaşık 3 saat kalan çifte kumrular, etraftaki meraklı bakışlara aldırmadan liseli aşıklar gibi eğlencenin tadını çıkardı.

Mekan çıkışı tedbirli davranan Mehmet Aslan, objektiflere yakalanmamak için önce dışarıda gazeteci olup olmadığını kontrol etti. Daha sonra sevgilisiyle beraber gelen aracına binen Aslan, patlayan flaşlarla neye uğradığını şaşırdı. Ünü oyuncunun kaçamak gecesi objektiflere böyle yansıdı.

* * *
BAŞ'ININ TACI OLDU
Manken Özge Ulusoy, yeni aşkı Hakan Baş ile ilk kez el ele poz vererek ilişkisini itiraf etti

Güzel manken Özge Ulusoy, geçtiğimiz günlerde Bebek'te görüntülenince panik yaptığı işadamı Hakan Baş ile önceki gece ilk kez el ele poz verdi. Hacı Sabancı'dan ayrıldıktan kısa bir süre sonra Lidyana.com'un Ceo'su Hakan Baş ile birlikte görüntülenen Ulusoy, yeni aşkıyla ilgili suskun kalmayı tercih etmişti. Sevgililer önceki gece de eğlence turuna çıktı.

Etiler Şamdan'a el ele giriş yapan aşıklar, sabahın ilk ışıklarına kadar eğlendi. Ulusoy ve Baş, sarmaş dolaş eğlendikleri mekandan ayrı ayrı çıkarak şaşırtı. Aşkıyla ilgili konuşmak istemeyen Özge Ulusoy, 'Fazla söze gerek yok. İlişkimiz çok yeni. Yıpranmasından korktuğumuz için konuşmama kararı aldık ' dedi. Hakan Baş ise hızla aracına binerek mekanı terk etti.

* * *
ARKA KAPIDAN KAÇIRDI
Oyuncu Öykü Çelik te önceki gece yeni sevgilisiyle birlikte Etiler Şamdan'da eğlenmeye gelenler arasındaydı. Çelik ve gizemli aşkı geç saatlere kadar sarmaş dolaş eğlendi.

Çelik, mekandan sevgilisine ait özel araç ile ayrılırken, aşkı ise arka kapıdan çıkış yaptı. Oyuncunun, sevgilisinin şu an asker olduğu için görüntü vermekten çekindiği öğrenildi.