Selamsızlar!

Otelde kaçamak yaptıkları iddia edilen Ergin Ataman ve Şeyda Coşkun Bebek'te pişti oldu. Ataman'ı gören eski yaşam koçu yolunu değiştirip depara kalktı...

Yaşam koçu Şeyda Coşkun ile Galatasaray'ın basketbol koçu Ergin Ataman'ın; 29 Mart'ta Yeşilköy'deki Polat Otel'de buluşması magazin gündemini sarsmıştı. Otelin güvenlik kamerasından çekilen görüntüleri basına yansıyan Ataman, kendini 'Yaşam koçum Şeyda Hanım, bana diyet yemeğimi getirip 1 saat içerisinde otelden ayrıldı ' diyerek savunmuştu. Uzun süre magazin gündemini meşgul eden bu olaydan sonra Ergin Ataman ailesi ile tatile çıkıp mutluluk pozları verdi. Şeyda Coşkun ise Ergin Ataman'ın yaşam koçluğunu bıraktığını açıklamıştı.

YOLUNU DEĞİŞTİRİP KAÇTI!

Olayın iki kahramanı önceki gün pişti oldu. Erkek arkadaşlarıyla birlikte Bebek sahilinde yürüyüş yapan Ergin Ataman, önce fotoğrafını çeken gazetecilerle tartıştı. Basına karşı hırsını alamayan Ataman, hakaretler yağdırdı. Arkadaşlarının sakinleştirmeye çalıştırdığı ünlü koç, daha sonra bir kafede oturdu. Aynı dakikalarda kafenin önünden geçen Şeyda Coşkun, Ataman'ı farkedince olanlar oldu. Eski müşterisiyle aynı kareye girmek istemeyen Coşkun, hemen yolunu değiştirerek koşmaya başladı. Birbirine selam vermeyen ikili daha sonra Bebek'ten ayrıldı.

* Şeyda Coşkun ve Ergin Ataman'ın Polat Otel'deki bu görüntüleri basına sızınca magazin gündemini sarsmıştı. Ataman ve yaşam koçu olan Coşkun, yaşananlardan sonra yollarını ayırma karara aldı.

KAÇ ŞEYDA KAÇ!
Bir zamanlar Şeyda Coşkun'la koşu yaptığı Bebek sahilinde bu kez erkek arkadaşlarıyla spor yapan Ergin Ataman, basın mensuplarıyla kavga etti. Arkadaşlarının sakinleştirmeye çalıştırdığı Ataman, bir kafede oturup kahve içerken mekanın önünden Şeyda Coşkun geçti. Ataman'ı farkeden Coşkun, hızlı bir hamleyle hemen yönünü değiştirip koşar adım oradan uzaklaştı.

KARAKOLLUK OLDU
Fotoğrafını çeken muhabirlere hakaret eden Ataman, bir de karakola giderek şikayetçi oldu.