Kardeşiyle Evleniyor

"Beni Affet"in 23 yaşındaki başrol oyuncusu Gaye Turgut, rol arkadaşı Deniz Evin ile evlenmeye hazırlanıyor.

Star TV'nin Ankara Yerel Haberleri" href="/yerel/ankara/">Ankara 'da çekilen günlük dizisi “Beni Affet”in 23 yaşındaki başrol oyuncusu Gaye Turgut, rol arkadaşı Deniz Evin ile evlenmeye hazırlanıyor. Her hafta gösterdiği reyting başarısıyla dikkatleri üzerine çeken Focus Film - Nilgün Sağyaşar imzalı dizide Bahar karakterine hayat veren Turgut 'un şubat ayında abisini canlandıran Evin ile yakınlarının ve arkadaşlarının katıldığı sade bir törenle nişanlandığı ortaya çıktı.

Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunu olan Turgut ile nişanlısı Evin evlilik tarihini de belirledi. Çift, dizinin tatile girdiği haziran ayında nikah masasına oturacak. Şu günlerde nikah gününü belirlemeye çalışan çiftin beraberliğine dizi fanları da büyük destek veriyor.

'Deli gibi seviyorum '

Ankara Yerel Haberleri" href="/yerel/ankara/">Ankara 'da günlük dizide oynadıkları için sürekli beraber olan çift, sosyal medyadan da sık sık aşklarını takipçilerine ilan ediyor. “Beni Affet”te Umut karakterini canlandıran Deniz Evin, twitter sayfasında “Gayem” diye hitap ettiği sevgilisinin fotoğraflarının paylaşıyor ve altına yazdığı “Seni çok seviyorum, hem de deli gibi” sözleriyle aşkını gözler önüne seriyor.

Daha önce Ümraniye T Tipi Ceza İnfaz Kurumu 'nun sahnelediği 'Duvarların Dili ' adlı tiyatro oyununda da rol alan Gaye Turgut da çok aşık olduğunu dile getiriyor ve röporajlarında aşkı “Aşk beraber yürünen bir yol, her evresi başka güzel ama hüzünle mutluluğun iç içe olduğu masalsı bir şey” cümleriyle özetliyor.