Hayranları Murat Yıldırım İçin Bir Araya Geldi

Son olarak “Suskunlar” dizisiyle seyirci karşısına çıkan Murat Yıldırım, uzattığı saç ve sakallarıyla dikkat çekti.

Oyuncu, yeni bir dizi projesi olup olmadığı sorusuna olumsuz yanıt verdi. Şu sıralar dinlenmeyi tercih ettiğini söyleyen Yıldırım, “Dizi ya da sinemada bir komedi projesinde yer almak istiyorum” dedi.

Rol aldığı dizilerle Ortadoğu, Balkanlar ve Kuzey Afrika ülkelerinde ünlenen Murat Yıldırım 'ın doğum günü için Sinematelevizyonlifestyle.com sitesinin kurucuları tarafından Ortaköy 'deki Feriköy Lokantası 'nda bir davet verildi. Davete, ünlü oyuncunun dünyanın dört bir yanından gelen hayranları katıldı.

Murat Yıldırım, hasta olmasına rağmen günler öncesinden planlanan etkinliğe katıldı, Bulgaristan, Cezayir, Lübnan, Mısır, İngiltere, Yunanistan ve Senegal 'den gelen hayranlarıyla buluştu. Hayranlarıyla tek tek sohbet eden oyuncu, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Etkinliğe “Suskunlar” dizisinde Sarp Akkaya 'nın canlandırdığı karakterin çocukluğunu oynayan Emirhan ve ikizi Denizhan Akbaba da katıldı.

HEDİYE ALMAYIN LÖSEV 'E BAĞIŞ YAPIN
Murat Yıldırım için geçtiğimiz yıl da benzer bir etkinlik düzenlenmiş, hayranları ünlü oyuncuyu hediyeye boğmuştu. Yıldırım bu kez hayranlarından kendisine hediye getirmemelerini, onun yerine LÖSEV 'e (Lösemili Çocuklar Vakfı) bağışta bulunmalarını istedi. Yaklaşık 100 kişinin bağışlarını sembolize eden çek, doğum gününde Yıldırım 'a teslim edildi.

Yıldırım, hayranlarına “Bugün için size çok teşekkür ederim. Böyle anlamlı etkinlikler yaparsak, beni çok daha mutlu edersiniz. Kendi ülkenizde de yardım organizasyonları olduğunda beni haberdar edin. Vaktim olduğunca katılmak, desteklemek isterim” dedi.

Murat Yıldırım, 13 Nisan 'daki doğum gününü geçtiğimiz gün hayranlarıyla birlikte kutladı.