Demet Kutluay üçüncü çocuğa hamile kalacak mı?

Eski manken Demet Şener Kutluay, üçüncü çocuğa hamile kalıp kalmayacağı sorusuna canlı yayında yanıt verdi. Demet Kutluay, eski Basketbolcu İbrahim Kutluay ile olan evliliğini de anlattı.

Eski manken Demet Şener Kutluay, üçüncü çocuğa hamile kalıp kalmayacağı sorusuna canlı yayında yanıt verdi. Demet Kutluay, eski Basketbolcu İbrahim Kutluay ile olan evliliğini de anlattı.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Ebru Şallı Tan'ın sunduğu Ebruli programına konuk olan Eski manken Demet Şener Kutluay, samimi açıklamalarda bulundu.

Ebru Şallı Tan'ın, 'Üçüncü çocuğa hamile kalacak mısın? ' sorusuna Demet Şener Kutluay şöyle yanıt verdi:

'Çocuk çok güzel bir şey ama zor. Ben ancak iki tanesine yetiyorum.
Çünkü aralarındaki yaş farkı az. Onun aktivitesi, onun okulu, onun toplantısı derken insana daha çok iş düşüyor. O yüzden ben de diyorum ki; Allah'a çok şükür hem kızımız hem oğlumuz var. Ama belki bir kaç sene sonra baktık ki daha rahatladık; bir çocuk daha istedik o zaman olabilir. Hiç bir zaman kesin iki tane yeter bize demiyorum ama kesin üçüncüğü de yapacağız demiyorum. Şimdilik böyle iyiyiz, güzel bir aileyiz. '

'ADAM GİBİ BİR KOCAM VAR '

İbrahim Kutluay ile evliliklerinin çok iyi gittiğini söyleyen Demet Kutluay, '13. yılımıza giriyoruz. Evliliğimiz keyifli gidiyor. Geriye baktığınızda güzel anılarınız varsa ne mutlu. Ben her zaman sahip olduğum şeylerin kıymetini bildim, biliyorum, ona göre davranıyorum. Adam gibi bir kocam var. Çok iyi bir baba. Kendi eşim diye söylemiyorum, zaten Türkiye onun ne kadar düzgün bir insan olduğunu biliyor. Çok şanslıyız, ikimiz birbirimizi bulduk. Bulmayadabilirdik, böyle denk geldi. Pırıl pırıl iki tane çocuğumuz var. En büyük dileğimiz onları en iyi şekilde yetiştirmek ' şeklinde konuştu.

'Benim için ailem en önemli kavram ' diyen Kutluay, 'Onun için kendimi böyle geri plana attım ' dedi. BEYAZ GAZETE