Yolanthe Darphane gibi

Wesley Sneijder'ın eşi Yolanthe Cabau, para basıyor. Tanıtımlardan cebini dolduran Cimbom'un yengesi; şimdi de kendi tasarladığı takıları Nişantaşı'ndaki bir butikte satacak

Futbolcu eşi Wesley Sneijder'in Galatasaray'a transfer olması; sadece Cimbom taraftarına değil güzel eşi Yolanthe Cabau'ya da yaradı. Modellik ve oyunculuğunun yanı sıra takı tasarımcılığı da yapan Cabau, bu yeteneklerini Türkiye'de kısa sürede paraya dönüştürdü.

DUDAK UÇUKLATAN ÜCRET
İlk modellik anlaşmasını Cengiz Abazoğlu ile yapan Yolanthe Cabau, birkaç dakika podyumda yürümek için 40 bin lira ücret aldı. Kendisine gelen birçok reklam ve film projesi için de dudak uçuklatan ücretler talep eden İspanyol güzel, deyim yerindeyse 'darphane' oldu! Eşi Wesley Sneijder ile Lipton'un yeni reklamı için kamera karşısına geçen güzel yengenin; birkaç gün önce de alışveriş sitesi lidyana.com ile anlaştığı ortaya çıktı.

GÖZÜ, MAĞAZACILIKTA
İnternet sitesi için takı tasarlayan Yolahthe Cabau'nun bu anlaşma için de yüklü bir ücret aldığı öğrenildi. Sadece tanıtım ve reklam anlaşmalarıyla yetinmek istemeyen İspanyol güzel, bir de gözünü mağaza açmaya dikti! Çok sevdiği Nişantaşı'nda tasarladığı takılarını satabileceği bir butik arayışına giren Yolanthe Cabau'nun 2 mağaza arasında kararsız kaldığı ve karar verir vermez butiğini açacağı

HARARETLİ FİLM
Lipton Ice Tea'nin 'Hararetini Dindir' sloganlı reklamlarında rol alacak olan Yolanthe Cabau ve Wesley Sneijder, dün basın toplantısında sıcak görüntüler sergiledi. Yolanthe, gazetecilere; 'Kırmızı biber dolması yapmayı denedim ama başaramadım ' itirafında bulundu.

* Yolenthe Cabau, takılarını satmak için ilk anlaşmasını Arda Turan'ın da ortak olduğu lidyana.com alışveriş sitesiyle yaptı.

* İspanyol güzelin kendi tasarladığı takılarını satacağı markanın logosu, isim ve soyisminin başharflerinden oluşuyor.