Yeni Sevgilisiyle İlk Kez Görüntülendi

‘Muhteşem Yüzyıl’ dizisinin Hatice Sultan’ı Selma Ergeç, yeni sevgilisiyle gecelerde.

Muhteşem Yüzyıl 'da Meryem Uzerli 'den sonra dizinin Hatice Sultanı Selma Ergeç de Can isimli bir sevgili buldu.

Can Ateş ile aşk yaşayan Uzerli 'nin ardından 34 yaşındaki Ergeç 'in de Can Öz ile beraberlik yaşadığı ortaya çıktı. 32 yaşındaki Öz, 1981 yılında kurulan Türkiye 'nin en önemli yayınevlerinden Can Yayınları 'nın sahibi Erdal Öz 'ün oğlu...

SEMPATİK KİŞİLİĞİYLE TANINIYOR

Çevresinde beyefendi ve sempatik kişiğiyle tanınan Öz, babasının vefatının ardından daha önce pazarlama ve reklam biriminde çalıştığı Can Yayınları 'nın başına geçti. Ergeç 'in, Boston Üniversitesi Sosyoloji Bölümü 'nde okuyan Öz ile 3 hafta önce arkadaş ortamında başlayan ilişkisi önceki gün ilk kez objektiflere yansıdı. Ergeç, çarşamba gecesi sevgilisiyle Hayal Kahvesi 'nde eğlendi. Çıkışta ise Öz ile Mini Cooper marka otomobilinin direksiyonuna geçen Ergeç, Beyoğlu trafiğine girince objektiflerden kaçamadı.

gecce.com 'un kamerasına takılan Ergeç ve Öz ilk önce gerginlik yaşadı. Ergeç, camını açıp sorulan sorulara yanıt vermeye yanaşmadı. Hiç konuşmayan çift, trafiğin açılmasıyla birlikte gerginliklerini atıp yollarına devam etti. Öz 'ün gülümsediğini gören Ergeç de rahatladı ve kendisini görüntüleyen kameraya el salladı. Selma Ergeç 'in adı, Uğur Polat ile yaşadığı uzun ilişkinin ardından Özgür Çevik ve son olarak da 'Muhteşem Yüzyıl 'da eşini canlandıran eski rol arkadaşı Okan Yalabık ile anılmıştı.