Yolanthe'nin güzellik sırrı

Dünyaca ünlü melez güzel Yolanthe Cabau, eşi Wesley Sneijder'in kıyafet konusunda kendisine karışmadığını belirtti. Güzellik sırlarını da anlatan Cabau, "Cildime özen gösteriyor ve her gün temizleyerek nemlendiriyorum" dedi.

Sneijder'in eşi Yolanthe Cabau, kendi seçtiği elbiseyi hayranına hediye etti. Sosyal medya hesaplarından yapılan yarışmada, Yolanthe Cabau hakkında soru soruldu. 1000 takipçinin katıldığı yarışmada, doğru cevap veren Naciye Dirim ve Damla Çınar, Yolanthe Cabau'nun seçtiği elbisenin sahibi oldu.
Yolanthe Cabau sosyal medyanın çok güçlü olduğunu ve hayranlarıyla burada buluşmaktan memnun olduğunu dile getirerek güzellik sırlarını paylaştı. Yolanthe Cabau, 'Türk kadınları kesinlikle stil sahibi ve çok güzeller onlardan öğreneceğim çok şey var. Benim güzellik sırrım ise sahip olduklarımın değerini bilmek ve mutluluğumu paylaşmak. Harika bir dünyada yaşıyoruz ve mutlu olmalıyız. İçinizden mutluysanız zaten bunu bir şekilde gösterirsiniz. Bunun yanı sıra çok su içiyorum ve haftada 4 kez spor yapıyorum. Cildime özen gösteriyor ve her gün temizleyerek nemlendiriyorum. İçimden geldiği gibi giyiniyorum. Bir gün spor bir gün şık kıyafetler giyiyorum. Her gün değişiyor karıştırmayı seviyorum moduma göre değişiyor. İçinizden geldiği gibi ve rahat giyinmek çok önemli, mutluluk sağlıyor bu da kadını daha güçlü ve seksi yapar. Eğer bir stiliniz varsa ve kendinizi rahat hissediyorsanız harika görünürsünüz. Önerilerim rahat hissedeceğiniz şekilde giyinerek dışarıya mutluluğu yaymak dedi.

'WESLEY NE GİYDİĞİME KARIŞMIYOR

Eşi Wesley Sneijder ile tarzlarının ortak olduğunu belirten Yolanthe Cabau, 'Kıyafet konusunda karışmaz ama beğenip beğenmediğini her zaman söyler. Bazen cool ve biraz çılgın giyindiğimde bana bakıyor ve 'Aman tanrım bu kıyafetlerle mi dışarı çıkacaksın?' diye sorar. Bende 'evet' derim. O 'hayır' der ve ben 'Neden, herkes bu kıyafetlere bayılıyor' dediğimde 'Bilmiyorum belki de değiştirmelisin' der. Bu eğlenceli sohbetten sonra değiştirmem ve günün sonunda bu görüntüye alışmış olur diye konuştu.