İşimi iyi yaparım

Ergin Ataman'la aynı otelde görüntüleri basına sızan lüks otomobil tutkunu Şeyda Coşkun, "Kim ne derse desin, işimi iyi yapıyorum, çok para kazanıyorum" dedi.

Galatasaray Erkek Basketbol Takımı Koçu Ergin Ataman'la Yaşam Koçu Şeyda Coşkun'un Polat Otel'de 1401 nolu odaya girerken görüntüleri sızdı. Spor ve sosyete camiası sarsıldı. Ardından gözler Şeyda Coşkun'un lüks yaşamına çevrildi. Ünlü Yaşam Koçu Coşkun, otele Range Rover marka jeeple girişçıkış yaptı.

MAHKEMEYE VERECEĞİM...
Oteldeki buluşmayı sadece bir iş ilişkisi olarak belirten Şeyda Coşkun, görüntüleri eski sevgilisinin sızdırdığını iddia etti. Eski sevgilisinin kendisini arayarak 'Seni bitireceğim, rezil edeceğim ' diye tehditler savurduğunu belirtti. Ve şöyle dedi: 'Ergin Ataman'la çalıştığım için kendi çapında rahatsız olmuş. Benim iş dışında bir ilişkim yok. Sadece müşteri ilişkim var. Herkes ne düşünmek istiyorsa düşünsün. Umurumda bile değil. İşimi çok iyi yapıyorum. İyi para kazanıyorum. ' Coşkun, hem eski sevgilisini kendisine yaklaşmaması konusunda şikayet edeceğini hem de otel hakkında dava açacağını da söyledi...

MÜDÜR SERVİSi
Otelden yapılan açıklamada, 'Görüntülerin, 31 Mart 2013 Pazar günü Otel Güvenlik Müdürü tarafından flash belleğe alınarak Yeşilköy'de bir kişiye teslim etmesi yoluyla 3. kişilere ve basına ulaştırıldığı anlaşılmıştır. Görevini kötüye kullandığı tespit edilen güvenlik müdürünün işine son verilmiştir '

LÜKS OTO TUTKUNU
Spor araba düşkünü olan Coşkun, klasik-modern karışımı bir tarzda üretilen 225 bin euro değerinde BMW 6 otomobilini çok sevdiğini söyledi. Coşkun'un ayrıca Mercedes E 250, Porche Panemare spor otomobillerinin de olduğu öğrenildi.