Ebru Şancı, Beşiktaş'a transfer oldu

Galatasaraylı Muslera ile aşk yaşayan Ebru Şancı, önceki gece de Beşiktaşlı Fernandes ile samimiyeti hayli ilerletti

Siyah-beyazlı takımın çapkın futbolcusu Manuel Fernandes, önceki gece yine felekten bir gece çaldı. Ünlü futbolcu, müdavimi olduğu Nişantaşı'ndaki Sess adlı mekanda eğlendi. Fernandes'e felekten gecesinde; manken ve oyuncu Ebru Şancı eşlik etti. Mekana ayrı ayrı gelen ikilinin; içeride samimi danslar ettiği ve dakikalarca öpüştüğü öğrenildi.

ARABASIYLA TAKİP ETTİ
Ebru Şancı ile Manuel Fernandes, mekandan da yine ayrı ayrı çıktı. Fernandes, tek başına VIP minibüsüne binerken, Şancı'nın da kendi aracıyla onu takip ettiği dikkat çekti. Bu arada ünlü modelin daha önce de Galatasaray'ın file bekçisi Muslera ile aşk yaşaması; 'Ebru Şancı, Galatasaray'dan Beşiktaş'a transfer oldu ' yorumları yaptırdı.

FUTBOLCU SEVDASI

Ünlü manken Şancı, Galatasaraylı kaleci Muslera'dan önce de; bir diğer futbolcu Cihan Haspolatlı ile aşk yaşamıştı. Ebru Şancı'nın adı daha sonra da Kaddafi'nin oğlu ve İdo Tatlıses'le de bir dönem birlikte anılmıştı.

DERİ PANTALONLU FERNANDES

Farklı giyim tarzıyla da dikkat çeken Manuel Fernandes, önceki akşam renkli tişörtü ve deri pantolonu ile yine kendi stilini konuşturdu