Aşka Akın

Bengü'nün eski sevgilisi Akın Altan, önceki gece Naz Elmas'la eğlendi. Çift, sabah 08.50'de çorbacıdan çıkarken yakalandı!..

Adını popçu Bengü ile yaşadığı 5 yıllık beraberlikle duyuran Akın Altan, güzel şarkıcıyı çabuk unuttu. İlişkisi sadece 15 gün önce sona eren Akın Altan, kendisine yeni bir sevgili bulmakta gecikmedi. Altan, önceki gece Etiler Şamdan'da aralarında Naz Elmas'ın da bulunduğu bir grup arkadaşıyla eğlendi. Akın Altan, sabah 05.00 civarında mekandan çıkıp Şamdan'ın biraz ilerisindeki bir çorbacıya gitti. Altan'a çorbacıda eşlik eden isim ise özel hayatıyla gündemden düşmeyen Naz Elmas'tı!

4 SAAT MEKANDA!
Baş başa çorbacıda yemek yiyen ikili, yaklaşık 4 saat boyunca mekanda kaldı. Dışarıda gazetecilerin olduğunu öğrenince büyük panik yaşayan Naz Elmas, sabah 08.50'de kendisini bir taksiye atarak rotasını Anadolu Yakası'na çevirdi.

ADIM ADIM TAKİP
Akın Altan ise güzel oyuncudan birkaç dakika sonra çorbacıdan ayrıldı. Bu arada gazeteciler; gideceği yere kadar Naz Elmas'ı adım adım takip etti. Basına yakalanmamak için taksi şoförünü kırmızı ışıkta geçiren oyuncu, gittiği eve girerken görüntülendi. Bu arada Akın Altan, Naz Elmas'la gece boyu beraber olduğunu doğrularken; ünlü oyuncunun bu buluşmayı inkar etmesi akıllarda soru işareti bıraktı!

GELENEKSEL NAZ TAVRI
Önceki sabah çorbacıdan çıkıp Anadolu Yakası'ndaki bir eve giden Naz Elmas, gazetecilere her zamanki gibi sitem etti!

KIRMIZI IŞIKTA GEÇTİ
Gazetecilerin kendisini takip ettiğini fark eden Naz Elmas, basından kaçmak için taksi şoförünü kırmızı ışıkta geçirdi!

TWİTTER'DAN GÖNDERME
Bengü; eski aşkı ile Elmas'ın birlikte olduğu saatlerde twitter'da; Erdem Kınay'ın 'Duman' şarkısını paylaştı. Şarkının sözleri şöyle: 'Vefan yokmuş sevgilim, içinde aşk yalanlara. Yolundan dönme aldırma dumanlara. Sefa olmaz be sevgilim yürekten ah alanlara. İhanetin bana değil dualara.