Yolanthe yengeden faslı şahane

GSTV'nin programına katılan Sneijder'in güzel eşi Yolanthe, fasıl eşliğinde boğazı turladı. Tef çalıp göbek atan güzel yıldız, Sarı-Kırmızılı taraftarlara olan hayranlığını her fırsatta dile getirdi. Yolanthe kebaba ise bayıldığını söyledi

Dünyaca ünyü yıldız Wesley Sneijder'in model eşi Yolanthe, İstanbul'un tadını çıkarmaya devam ediyor. İşleri gereği 10 gün Los Angles'ta kalan Yolanthe, ayağının tozuyla kendini boğaz gezintisine bıraktı. Galatasaray TV'nin boğazta yatta gerçekleştirdiği programa katılan Yolanthe, fasıl eşlinde boğazı turladı.

KEBABA BAYILIYOR
G.Saray TV'de Serem Tan'ın hazırlayıp sunduğu 'Serem'in Günlüğü' adlı programa konuk olan Yolanthe, Sneijder'den özel hayatına bir çok konu hakkında samimi açıklamalarda bulundu. Tekne turunda İstanbul'a olan hayranlığını dile getiren Yolanthe, en çok kebabı beğendiğini ve Sneijder ile birlikte sık sık yediklerini söyledi. Galatasaray taraftarına olan sevgisini her fırsatta dile getiren Yolanthe, sezon sonunda şampiyon olacaklarına inandıklarını söyledi.

YOLANTHE'DEN GÖBEK ŞOV
Fasıla bayıldığını belirten güzel model, tef çalarak göbek atmayı da ihmal etmedi.

* Yolanthe kebap yiyip fasıl eşliğinde boğazı turladı
* Tef çalan Yolanthe, sempatik hareketleriyle dikkat çekti
* GSTV'nin programına katılan Yolanthe, boğazda fasıl eşliğinde tekne ile boğaz turuna çıktı.