Şahan ile Ezgi yeni aşka yelken mi açtı

'Celal ile Ceren'de iki sevgiliyi canlandıran Ezgi Mola ve Şahan Gökbakar, önceki gece şaşırttı. Şamdan'da baş başa eğlenen ikilinin yeni bir beraberliğe başladığı konuşuluyor!

Magazin gündemine Ezgi Mola ve Şahan Gökbakar yakınlaşması damga vurdu. 'Celal ile Ceren ' filminde iki sevgiliyi canlandıran ikili, önceki akşam ilginç görüntülere yol açtı. Akşam, Ezgi Mola'nın Karaköy Bej'deki yaş günü partisiyle başladı. Gökbakar, partiyi saat 01.00 civarında kardeşi Togan Gökbakar ile terk etti. Mola ise arkadaşlarıyla saat 02.00 gibi mekandan ayrıldı.

GAZETECİLERE SİTEM ETTİ!
Ancak; gecenin ilerleyen saatlerinde ortaya ilginç bir gerçek çıktı! Ezgi Mola ve Şahan Gökbakar, arkadaşlarını bırakıp Etiler Şamdan'da buluştu. Sabahın ilk ışıklarına dek baş başa güzel oyuncunun doğumgününü kutlayan ikili, mekan çıkışında ise gazetecilere görüntülenmekten kurtulamadı. Şahan Gökbakar'ın Mercedes marka otomobilinde görüntülenen Ezgi Mola ve Şahan Gökbakar, fotoğraflarını çeken basın mensuplarına da sitem etti!

SABAHLADILAR
Arkadaşlarından ayrılıp Etiler Şamdan'da buluşan Ezgi Mola ve Şahan Gökbakar, mekandan sabahın ilk ışıklarında çıkarken yakalandı.

YÜZÜNDE GÜLLER AÇTI
Önceki akşam ilk olarak dostlarıyla Karaköy Bej'de buluşup yeni yaşını kutlayan Mola, çok keyifliydi.