"Emre'nin Bakışları İçimi Deliyor"

Ayrılacakları yönünde çıkan haberler nedeniyle psikolojisi bozulan Çağla Şikel, Emre Altuğ'a olan aşkını anlattı.

Eşi Emre Altuğ'dan boşanacağı haberleri nedeniyle sık sık gündeme gelen Çağla Şikel, bu haberlerin psikolojisini bozduğunu söyledi. Çok mutlu olduğunu, mutluluktan korktuğunu söyleyen Şikel, 'Emre'nin bakışları içimi deliyor ' dedi.

'BANA GÜVENMESİNİ SAĞLADIM '

İlişkilerine Emre Altuğ'un uzun süreceğine inanmadığını belirten Şikel, 'Başlarda ilişkimiz çok parlak güllük gülistanlık değildi. Emre bana ne kadar güvenmediğini söylese de ben onu kendime inandırmayı başardım. Ona hayal kırıklığını yaşatmadığım için kendime teşekkür ederim ' dedi.

'ÇOK EVHAMLI OLDUM '

'Emre'nin bir bakışından bile hala bana aşık olduğunu hissediyorum ' diyen Çağla Şıkel, kendisinin de eşine ilk günkü gibi aşık olduğunu söyledi. Ayrılacakları haberleri yüzünden dengesinin bozulduğunu belirten Şikel, 'Çok evhamlı oldum. Saçma sapan rüyalar görüyorum. Tam psikolağa gitme tribindeyim. Çok mutluyum, ama mutluktan korkuyorum ' dedi.
Kredi Kartı Borçlarınızdan kurtulmanın zamanı gelmedimi? Arayın yardımcı olalım...

'BAKIŞLARI İÇİMİ DELİYOR '

Eşi Emre Altuğ, çocukları Kuzey ve Uzay ile en mutlu olduğu dönemi yaşadığını vurgulayan Şıkel, 'Hayatımda hiç kimse bana çocuklarımın baktığı gibi bakmadı. Emre bile. Onların bakışı içimi delip geçiyor ' diye konuştu. Kuzey'in kendisini hiç kimseyle paylaşamadığını belirten Şikel, 'Uzay'ı kucağıma alsam Kuzey omzumdan inmek istemiyor. Evde Bremen mızıkacıları gibi dolaşıyoruz ' dedi.