Cem Yılmaz'dan ilginç buluşma! Nedeni 'mimari'

Cem Yılmaz eski sevgilisi Lal Dedeoğlu ve onun mimar sevgilisi Deniz Duru ile aynı karede görüntülenince keyfi kaçtı.

Cem Yılmaz önceki gün klasik Mercedes marka otomobili ile Karaköy 'deydi. Aracını park edip gittiği sırada dükkan sahipleri 'Buraya park etmeyin ' dercesine ünlü komedyenin sileceğini kaldırdılar. Bir mimarlık ofisine girmişti Cem Yılmaz... Ona eski sevgilisi Lal Dedeoğlu ile onun mimar sevgilisi Deniz Duru eşlik etti. Cem Yılmaz 'ın Levent 'teki villasının mimarlığını da Deniz Duru yapmıştı.

'BUGÜN İSTANBUL'DA İŞ YOK GALİBA'

Söylenenlere göre Cem Yılmaz, Bodrum ve İstanbul 'da aldığı dairelerin mimarlığını da Deniz Duru 'ya vermiş. Cem Yılmaz bir süre kaldığı mimarlık ofisinden çıkarken ilginç görüntüler ortaya çıktı. Önde Lal Dedeoğlu arkasında eski sevgilisi Cem Yılmaz daha geride ise uzun süredir sevgilisi olan Deniz Duru vardı.

Daha sonra Lal Dedeoğlu 'nun mekanına geçen Cem Yılmaz burada yemek yedikten sonra dışarı çıktı. Gazetecileri karşısında gören ünlü komedyen 'Bugün İstanbul 'da iş yok galiba ' dedikten sonra sorulara yanıt vermeden aracına bindi. Birkaç denemenin ardından aracını güçlükle çalıştıran Cem Yılmaz daha sonra Karaköy 'den ayrıldı.