Hacı'yla Özge pişti oldular

Aşklarına nokta koyan Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı bir türlü ayrılamıyor. Eski sevgililer, 1 haftada ikinci kez pişti olarak kafa karıştırdı

Sosyetik işadamı Hacı Sabancı ve manken Özge Ulusoy aşklarını bitirse de bir türlü birbirinden kopamıyor. Geçtiğimiz günlerde Karaköy'deki bir partide pişti olan Hacı ve Özge, 1 hafta içerisinde ikinci piştiye imza attı. Eski sevgililer, önceki gece de aynı saatlerde Nişantaşı'ndaki Sess Bar'da eğlenince kafalar karıştı. Mekana ilk gelen isim Özge Ulusoy oldu. Arkadaşlarıyla birlikte eğlenceye dalan Özge Ulusoy'dan 1 saat sonra Hacı Sabancı mekana giriş yaptı.

HACI KONUŞTU

Mekanda birbirini görmezden geldikleri iddia edilen ikili, çıkışta ağız birliği yapmışcasına sorulara cevap vermekten kaçındı. Gazetecilerin, 'Bir haftada ikinci pişti. Yoksa birbirinizi takip mi ediyorsunuz? ' sorusu karşısında suskunluğunu bozan Sabancı, 'Barışma falan yok. Kendisini görmedim bile. Barışacak olsam ayrılmazdım ' diyerek cevap verdi.


Gece boyunca oldukça neşeli görünen Özge Ulusoy ve Hacı Sabancı'nın sık sık aynı mekanda eğlenmeleri, İlişkilerini gizli yaşıyorlar ' dedikodularını çıkardı.