Cem Yılmaz herkesi solladı

Gişede Şahan Gökbakar'ı geçen Cem Yılmaz hız kesmiyor. Komedyenin rol aldığı banka reklamları rakipleri Hülya Avşar, Murat Boz ve Beyazıt Öztürk'ün oynadığı reklamları gölgede bıraktı

Bankalar arasında yaşanan rekabet reklamlara da sıçradı. Birçok ünlü ismi reklamlarında oynatmak için servet harcayan bankalardan en karlısı, komedyen Cem Yılmaz'ı reklam yüzü yapan banka oldu. Ünlü isimlerin rol aldığı bu reklamların şimdiye kadar yazılı basında toplam 700'e yakın habere konu olduğu saptandı. Medya Takip Ajansı Interpress tarafından mercek altına alınan reklamlarda iki bini aşkın gazete ile dergide çıkan haberlerde, ilk sırada 'Servet Bey' karakteriyle boy gösteren Cem Yılmaz'ın yer aldığı ortaya çıktı.

BÜYÜK FARK ATTI
Cem Yılmaz'ın oynadığı reklamlar toplam 153 haberde yer alırken, Beyazıt Öztürk, Erdal Özyağcılar ve Sedef Avcı'nın rol aldığı 'Issız Ada' konseptiyle yayınlanan reklamlar 89 haberle ikinci oldu. Hülya Avşar'ın 'Pardon ne bank' dediği reklam filmi ile Murat Boz'un Aslı Tandoğan ile 'Paraf' kartını tanıttığı reklam filmi 58'er kez haber olarak üçüncü ve dördüncü sırayı paylaştı. Cem Yılmaz, Şahan Gökbakar zaferinden sonra yeni bir başarıya daha imza atmış oldu.

HÜLYA GERiDE KALDI
Son dönemde ekranlarda sıkça boy gösteren Hülya Avşar, özel hayatıyla sık sık haber olurken, rol aldığı reklamlarda bu başarıyı sağlayamadı.