Skandalın babası

Eşi Meltem Cumbul yüzünden baba olamadığını söyleyen Alican Özbaş'tan yeni skandal! Öfkesiyle tanınan Özbaş, alkolü fazla kaçırıp gazeteciye saldırdı

Oyuncu Meltem Cumbul'la yaptığı evlilikle şöhret olan Alican Özbaş; olayların adamı oldu. Birçok defa gazetecilere saldıran Özbaş, Son olarak eşi yüzünden baba olamadığını söyleyerek skandal yaratmıştı. Alican Özbaş; önceki gece de Kuşadası'nda terör estirdi. İddiaya göre, Bomonti Bar'da Meltem Cumbul ile eğlenen Özbaş, alkolü fazla kaçırınca olanlar oldu. Genç adam, aynı mekandaki gazeteci Aykut Zirek'in fotoğraf makinesi ile flaşını yere çarptı.

MEKANI DAĞITTI!
Hızını alamayan Alican Özbaş, makine ve flaşı ayağıyla parçaladı, gazetecinin üzerine yürüdü. Masaları deviren Özbaş'ı görevliler güçlükle zaptederken Aykut Zirek de kendini karakola attı. Zirek'in şikayetçi olduğu Alican Özbaş polislerin çağırmasına rağmen olaydan Sonra karakola gitmedi. Özbaş'ın ancak dün öğleden Sonra kendine gelip ifade verdiği öğrenildi.

HER ŞEY KAYITLI!
* Alican Özbaş'ın makinesini kırdığı gazeteci Aykut Zirek, 'Fotoğrafını çekmediğim halde durduk yere bana saldırdı. Bütün yaşananlar mekanın kamera kayıtlarında mevcut ' dedi.