Sezen Aksu'nun çözüm gözyaşları

Sezen Aksu, Ahmet Kaya'nın Ağladıkça eserini okurken gözyaşlarını tutamadı.

Türk Pop müziğin en önemli isimlerinden Sezen Aksu, Başkentli hayranlarıyla buluştu. Ünlü sanatçı Aksu, konserinde müzik dünyasının iki dev ismi Fahir Atakoğlu ve Ara Dinkjian ile ilk defa bir araya geldi.

Türkiye 'de popüler müziğin en önemli isimlerinden olan Sezen Aksu, Ankara ATO Congresium 'da sevenleriyle buluştu. Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen “Avea Sıra Dışı Müzik” konserleri kapsamında gerçekleştirilen konserde Sezen Aksu, müzik dünyasının iki dev ismi Fahir Atakoğlu ve Ara Dinkjian ile ilk defa bir araya geldi. Müzik hayatlarının farklı dönemlerinde ortak çalışmalar da yapmış olan bu üçlü, aynı coğrafyadan yetişmiş müzisyenler olarak izleyenleri değişik müzik türleri, renkleri ve tatları arasında sihirli bir yolculuğa çıkardı. Minik Serçe konserinde, 'Farkındayım '; 'Lal ', 'Hoş geldin ', 'Yine mi çiçek ' gibi bilinen şarkılarının yanı sıra, Ahmet Kaya'nın 'Ağladıkça ' şarkısını da söyledi. Minik Serçe ayrıca, 'Sarı Gelin ' parçasını hem Türkçe hem de Ermenice seslendirdi.

ŞARKILARIN YANI SIRA ESPRİLERİYLE DE EĞLENDİRDİ
Sesiyle olduğu kadar görünüşüyle de izleyenlere hitap eden sanatçı, siyah uzun ve derin yırtmaçlı elbisesiyle hayranlarına görsel şölen yaşattı. 'Hoş geldin' adlı parçasına başlamadan önce Başkentli hayranlarına 'Hoş geldiniz ' diyen Sezen Aksu, gördüğü büyük ilgiden dolayı yaşadığı mutluluğu gizleyemedi. “Benim yol arkadaşlarım” diyerek söze başlayan Aksu, “Zorlama olmadan ve kan bağı olmadan kurulmuş koca bir aile. Bu sevgi benim Her Şeye Rağmen ayakta durmamı sağladı. Bu sevgi yıllar içinde o kadar derinleşti ki, bazen elimle tutup çıkarasım geliyor” şeklinde konuştu. Ara Dinkjian ile yolculuklarının çok eskilere dayandığını ifade eden Aksu, “Bir süre görüşemedik. Ama zaman önemli değil. Benim annem fizikçi biliyorsunuz ve o hep 'zaman falan yok ' diyor” diyerek esprilerine devam etti.

Ankara 'da gerçekleştirilen bu unutulmaz geceye, Başkentlilerin yanı sıra YÖK Başkanı Gökhan Çetinsaya ve Gümrük ve Ticaret Bakanlığı Müsteşarı Ziya Altunyaldız gibi isimler de katıldı.

Kaynak: İHA

Bu haber İHA API servisleriyle otomatik olarak yayınlanmıştır. Bu habere herhangi bir editöryal müdahale yapılmamıştır.