'Aşk Konusunda Çılgınım!'

2011’in Best Model of Turkey birincisi ve Best Model of The World ikincisi seçilen Tuğba Melis Türk, “Aşık olunca çılgınım, adeta yapamayacağım şey yok gibi...

Yine zaman zaman bir şekilde mantığım devreye girse de çılgınlığımdan ödün vermiyorum” diyor

“OKULUM ÖN PLANDA”
En önemli şey okulum şu an. Beykent Üniversitesi Konservatuarı, Oyunculuk Bölümü 'nde son sınıftayım. Bu yıl mezun olacağım için her şey tam ve çok güzel olsun istiyorum. İşle ilgili bir teklif geldiğinde okulumu aksatacak nitelikte olmamasına özen göstermeye çalışıyorum. Bugüne kadar bu konuyla ilgili hep şans benim yanımda oldu, okulumla beraber yürütebileceğim işlerde yer aldım.

“OYUNCULUK BiR AŞK”
Modellikte iyi bir noktaya gelmek istiyorum ama bu noktada “Keşke yurt dışında doğsaydım” diyorum. Çünkü Türkiye 'de bu konuda işler biraz daha zor ilerliyor. Modelliğe hak ettiği ilginin ve profesyonelliğin Türkiye 'de gösterilmediğini düşünüyorum. Ama oyunculuk benim için apayrı bir noktada, zaten öyle olmasaydı eğitimini almaz, akademik kariyer düşünmezdim. Oyunculuk benim için ayrı bir aşk.

“AŞK BANA UĞRAYINCA”
Aşk bana uğradığında sürekli gülmeye başlıyorum, ağzı sürekli açık bir kız oluveriyorum. O an anlıyorum ve “Tamam Melis aşık oldun” diyorum. Aşık olunca çılgınım, adeta yapamayacağım şey yok gibi. Yine zaman zaman bir şekilde mantığım devreye girse de çılgınlığımdan ödün vermiyorum.

BOL ADRENALiNLi PROJE
“Mart başında MED Yapım 'ın yaptığı yeni formattaki bir yarışmada yer alıyorum. Dört ünlü kadın, dört ünlü erkeğin katılacağı yarışmada haftanın 3-4 günü olimpiyat antrenörleri tarafından çalıştırılacağız ve tramplenden havuza atlayacağız. Bu, beni çok heyecanlandıran bir proje oldu. Bol bol adrenalin yaşayacağım sanırım.”

“DETAYCI BiRiYiM”
Sevmediğim özelliğim detaycılığım. Başak burcunun en büyük özelliği bu zaten. Bu bir noktadan sonra insanı yoran da bir şey. Kendimi bu konuda biraz eğitmeye çalışıyorum. En sevdiğim özelliğim de çok merhametli olmam.

“HAYALiM MÜZiKAL”
Şarkı söylemeyi çok seviyorum, çevremdekiler de sesimin güzel olduğunu söylüyorlar. En büyük hayallerimden biri yurt dışında müzikal oyunculuğu eğitimi almak.

Tuğba Melis Türk 'le moda çekimi InStyle dergisi mart sayısında.

Yazı: Buket Baydar