Kaan'zede kankiler

Birkaç ay arayla ünlü oyuncu Kaan Urgancıoğlu ile aşk yaşayan Derin Mermerci ve Berrak Tüzünataç, kanka oldu! İki güzel, önceki gece birlikte eğlenerek 'pes' dedirtti!..

Magazin dünyasındaki ilişkilere akıl erdirmek mümkün olmuyor... Güzellikleriyle olduğu kadar hızlı aşk hayatlarıyla da manşetlerden düşmeyen Berrak Tüzünataç ile Derin Mermerci, sıkı dost oldu. Ancak işin tuhaf yanı; iki güzelin sadece birkaç ay arayla yakışıklı oyuncu Kaan Urgancıoğlu ile beraberlik yaşamasıydı!

KAHKAHALAR EŞLİĞİNDE
Önceki gece Nişantaşı'ndaki bir mekana giden Derin Mermerci ile Berrak Tüzanataç'a kalabalık arkadaş grubu da eşlik etti. Mekandan kahkahalarla birlikte çıkıp aynı taksiye binen iki güzelin keyfi de yerindeydi. Gazetecilere özel hayatlarıyla ilgili tek kelime etmeyen Derin Mermerci ve Berrak Tüzünataç'ın takside çekilmiş bu fotoğrafına; her iki güzelle de olaylı bir şekilde ayrılan Kaan Urgancıoğlu'nun ne tepki vereceği ise merak konusu oldu!

* Aşkları Ekim 2012'de başlayan Derin Mermerci ile Kaan Urgancıoğlu, Beyoğlu'nda bundan 2 ay önce ettikleri kavganın ardından yollarını ayırmıştı.

* Geçtiğimiz yaz 2 ay aşk yaşayan Berrak Tüzünataç ile Urgancıoğlu, güzel oyuncunun Çağatay Ulusoy'la yakalanmasının ardından ayrılmıştı.