Nihat Doğan, Venezuela'da kendine gazeteci süsü vermiş

Venezuela Devlet Başkanı Hugo Chavez'in cenazesine katılmak üzere başkent Karakas'a giden sanatçı Nihat Doğan, Türkiye'ye döndü.

Döner dönmez ayağının tozuyla ziyaretiyle ilgili açıklama yapan Nihat Doğan akşam da soluğu CNN Türk canlı yayınında aldı. Cüneyt Özdemir 'in sorularını yanıtlayan Nihat Doğan, Venezuella macerasını anlatırken Cüneyt Özdemir 'de laf dokundurdu.

CÜNEYT ÖZDEMİR 'E LAF SOKTU

Cüneyt Özdemir, kendisinin bile Nihat Doğan için cenaze törenini kaçırdığını yazdığını ifade edince, ünlü sanatçı “Bir kere sen bile bunu söylüyorsan… Sen ki dünyayı gezen bir adam ve duayen olma yolunda ilerleyen birisin. Eğer bu ülkenin Cüneyt Özdemir 'i bile cenazenin kalkmadığını bilmiyorsa, garibim Ahmet-Mehmet ne yapsın” dedi.

Nihat Doğan 'ın bu sözleri üzerine Cüneyt Özdemir ise gülme krizine girdi.

GAZETECİYİZ DİYE ÖN SIRALARA GİRDİK

Hugo Chavez 'in cenazesin sergilendiği yere gitmek için uzun kuyruklar oluştuğunu söyleyen Nihat Doğan “Gazeteci kimliği olunca… Bir de Türkiye 'den gelince ön sıralara girdik.” dedi.

VENEZUELALI 'LARA KENDİNİ GAZETECİ DİYE YUTTURMUŞ
Nihat Doğan 'ın “Gazeteci kimliği” ifadesini kullanması Cüneyt Özdemir 'in dikkatini çekince, Özdemir “Gazeteci kimliği ne zaman çıktı?” diye sordu. Nihat Doğan ise o soruya şu sözlerle yanıt verdi:
“Orada çekime başlayınca bir anda araştırmacı gömleğini giymiş olduk. Bu ülkede elinde bir telefonu olan, bir twitter sayfası olan kendini büyük bir muhabir görüyor. Akreditasyon yok bunun adı vatandaş gazeteciliği…”

BEYAZ GAZETE