Görücü Usulü Aşk Yaşıyor!

Boşandıktan sonra 300 günlük iddet süresinin kaldırılması için dava açan Hale Caneroğlu, işadamı Özgür Fidanoğlu ile görücü usulüyle tanışıp aşk yaşamaya başladıklarını söyledi.

Avrupa Yakası dizisinde canlandırdığı Yaprak karakteriyle tanınan sempatik oyuncu Hale Caneroğlu, geçen günlerde boşandıktan sonra kadınlar için geçerli olan 300 günlük iddet(bekleme) süresinin kısaltılması için mahkemeye başvurdu. Üç yıl önce evlendiği çocukluk aşkı Emre Taşkın 'dan aralık sonunda boşanan Caneroğlu, hamile olmadığını ispatlayıp iddet süresini kaldırttı. Caneroğlu dilekçesinde “Yeniden evlenebilmem için iddet süresinin kısaltılmasını talep ediyorum” cümlesine yer verdi. Caneroğlu 'nun kiminle evlenmeye hazırlandığı merak konusu oldu. Geçen günlerde Akmerkez 'de Caneroğlu 'nu alnından öpen ve aşk dolu bakışlarıyla ilgi odağı olan sevgilisinin HDM Çelik Boru Genel Müdürü iş adamı Özgür Fidanoğlu olduğu ortaya çıktı.

Güzel haber yakında
Fidanoğlu 'nun yakın bir kız arkadaşının kardeşi olduğunu söyleyen Caneroğlu, şunları söyledi:
“Bizim ilişkimize görücü usülü aşk diyorum. Yakın bir kız arkadaşım Özgür 'ün kardeşi. Biz müstakbel eşimin kız kardeşinin projesiyiz. Beni inanılmaz seven ve ağabeyine çok uygun gören bir kız arkadaşımdı. Ki, Özgür de ben de onun kumpasına geldik. İkimizin de haberi yoktu. Tanıştırıldık ve birbirimize çok aşık olduk. Şu an ilişkimiz çok iyi gidiyor. Onunla birlikte olmaktan ultra gurur duyuyorum. Muhteşem bir sevgilim var. Her ikimiz de aile kurmaya inanıyoruz. Böyle giderse çok yakında güzel bir haberi sizinle paylaşabiliriz.”

'Özgür olmak istedim '
Ocak ayından beri Fidanoğlu ile beraber olduğunu söyleyen Caneroğlu, iddet süresiyle ilgili açtığı dava hakkında da “Mahkemeye başvurma nedenim; özgür olmaktı. Çünkü biliyorsunuz kadınlar boşandıktan sonra 9 ay evlenemiyorlar. Onun için de hamile olmadığınızı kanıtlayan bir belge alıyor ve mahkemeye sunarak o süreyi kaldırıyorsunuz.
Ben de özgür olmak istedim. Evlenmek isteyen ve aile kurumuna çok inanan biriyim. İstediğim zaman evlenmek istedim ve önümün kanunen tıkanmasını istemedim” diye konuştu.