Gelin mönüsü

Sinem Kobal, hamaratlığını konuşturdu. Oyuncu, nişanlısı Arda'nın Madrid'deki evinde Turan Ailesi'ne yemek hazırladı. Ana yemeğin biftek olduğu mönüyü Kobal, elleriyle servis etti

Güzel oyuncu Sinem Kobal, hamarat çıktı... Kobal, geçtiğimiz günlerde Atletico Madrid'de top koşturan nişanlısı Arda Turan'ın İspanya'daki evine gitti. Ünlü oyuncu, burada Arda'nın annesi, babası, kardeşi ve arkadaşıyla bir araya geldi. Turan Ailesi'nin fertlerine karşı hürmette kusur etmeyen Sinem Kobal, önceki akşam da mükellef bir yemek hazırladı.

MASAYI KEYİFLE DONATTI
Güzel oyuncunun mönüsünde; beşamel soslu biftek, püre, makarna ve havuç salatası, yoğurt, zeytinyağlı taze fasulye ile biber ve salatalık turşusu vardı. Sinem Kobal, yemekleri kendi elleriyle hazırlamakla yetinmedi; servisini de büyük bir keyifle kendisi yaptı.

ARDA'NIN SEÇTİKLERİ...
Arda Turan'ın ailesiyle çok iyi anlaştığı yüzünden belli olan Sinem Kobal, bu fotoğrafını da twitter'da paylaştı. Bu arada Turan'ın bir türlü İspanya'nın yemeklerine alışamadığı; evinde Türkiye'de yediği yemeklerin pişmesini istediği öğrenildi..