'Beni kullanmaya çalıştılar'

Kenan Erçetingöz ile Yüz Yüze programına konuk olan O Ses Türkiye'nin yıldızlarından Ayda Mosharraf, "Saf olduğum için beni kullanmaya çalıştılar" dedi.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Kenan Erçetingöz ile Yüz Yüze programına konuk olan O Ses Türkiye'nin yıldızlarından Ayda Mosharraf, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Genç şarkıcı, 'Saf olduğum için beni kullanmaya çalıştılar ' dedi.

Bu zamana kadar en büyük desteği annesinden aldığını söyleyen Ayda'ya Erçetingöz, 'Annen dışında sana gel senin elinden tutalım, sana şöyle yaparız böyle yaparız diye yanına yanaşanlar oldu mu? ' diye sordu.

'Oldu evet ' yanıtını veren Ayda, 'Nasıl bir insan olduğunu öğreniyor insan ve sonra ona göre davranıyorsun ' diye konuştu.

Bunun üzerine Kenan erçetingöz, 'Ben de ismini vermiyorum o arkadaş daha önce de Hülya Avşar ile anılmıştı. Ama öyle bir şey olmamıştı. Bir takım insanları kullanarak bir yerlere gelen bazı tipler var. Tabiki bunlar senin bilmediğin konulardı ' dedi.

'BİRAZ SAFIM '


Ayda Mosharraf da buna karşılık, 'Evet bilmiyordum. Biraz safız. Fazla inanıyorum insanlara, o benim hatam. Ama artık duvarlar koymaya başladım. Az çok insanların nasıl olduğunu anlıyorum artık ' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE