Şıklık katliamı!

Bülent Ersoy, yeni aldığı çinçilla kürküyle şov yaptı. Diva; 150 hayvanın derisiyle elde edilen 250 bin liralık kürküne rağmen 'Hayvan dostuyum' dedi!

Son dönemde hem gerçek kürk giyip hem de hayvanları sevdiğini söylemek moda oldu! Bülent Ersoy da bu modanın Son takipçisiydi. Önceki gün Nişantaşı'nı gezen Diva, kürküyle şov yaptı. Kürkünün gerçek olduğunu göğsünü gere gere söyleyen Bülent Ersoy, şöyle konuştu: 'Üzerimdeki çinçilla kürkü. 250 bin liralık bu kürk, Türkiye'de sadece bende var. '

CANLI CANLI KAYNAR SUYA
'Kürk giyiyorum diye hayvanları sevmediğim anlaşılmasın; 2 tane köpeğim vardı ' diyen Diva, ekledi: 'Allah, yarattıklarının içerisinde en çok insanoğlunu seviyor. Hayvanları da insanlar etinden, sütünden, gücünden, tüyünden, derisinden istifade etsin diye yaratmış. ' Bu arada; hayvan dostu (!) olduğunu söyleyen Ersoy'un kürkünü elde etmek için; çinçillalar sopalarla dövülüp canlı canlı kaynar suya atılıp katlediliyor!

NESLİ TÜKENİYOR
Çinçilla (Chinchilla), bir cins kemirgendir. Kökeni aslen Güney Amerika olup; neredeyse nesli tükenme aşamasına varmıştır. Çinçillalar, bu yüzden çiftliklerde yetiştirilmektedir. Santimetrekaresinde 25 bin adet kıl bulunmasıyla hayvanlar arasında en sıkı kürk şampiyonudur.

iLK VUKUATI DEĞiL
Ünlü şarkıcı, gerçek kürk tutkusuyla daha önce de gündem olmuştu. Kırmızı vizon kürküyle şov yapan Ersoy, paltosu için 50 vizonun öldürülmesi hatırlatınca; 'Hayvanları ben öldürmedim hatta bu paltonun mavisini de yaptıracağım ' demişti.

AVŞAR KIZI'NA ARKA ÇIKTI!
Diva; gerçek kürk giydiği için hayvanseverlerin tepkisini çeken Hülya Avşar için de; 'Abartılı eleştirinin anlamı yok. Hülya Hanım'ın kürk giymesi hayvanları sevmediği anlamına gelmez ' dedi.