Seyfi Dursunoğlu canlı yayında gözyaşlarını tutamadı

Seyfi Dursunoğlu nam-ı diğer Huysuz Virjin, Melek'in mutfağında imam bayıldı yemeği yaptı. Yaparken de stüdyodakileri ve ekran başındaki seyircileri kırdı geçirdi. Dursunoğlu bir anısını anlattığı sırada ise gözyaşlarına boğuldu.

Seyfi Dursunoğlu nam-ı diğer Huysuz Virjin, Melek'in mutfağında imam bayıldı yemeği yaptı. Yaparken de stüdyodakileri ve ekran başındaki seyircileri kırdı geçirdi.

Star TV ekranlarında yayınlanan Melek Baykal'ın sunduğu Melek programının bugünkü konuğu Huysuz Virjin Seyfi Dursunoğlu'ydu.

Melek'in mutfağına giren Dursunoğlu İmam Bayıldı yaptı veya yaptırdı. İzleyicilere de keyifli anlar yaşattı.

GAF YAPMAYI DA İHMAL ETMEDİ

Drsunoğlu esprilerinin arasında gaf yapmayı da ihmal etmedi. Melek Baykal'a 'Ankara Devlet Tiyatrosu'nun artığı ' diye takılan Huysuz Virjin, 'Ankara'dan geldi çingene rolü oynadı. Ama bütün bunlar para için yapıldı. Bir sanatçı her şeyi yapmalıdır ama kimse bana o....pu'yu oynatamaz ' şeklinde konuştu.

'Oynamalısınız bence ' diyen Baykal'a Dursunoğlu, 'Bana yakışmaz ' dedi.

Şarkıcı Gülben Ergen yayına telefonla bağlanarak Dursunoğlu'na sürpriz yaptı. Huysuz Virjin Gülben Ergen'e takılmasıyla da çok güldürdü.

VE GÖZYAŞLARINA BOĞULDU


Program boyu güldüren Seyfi Dursunoğlu bir ara da ağlattı.

'Memurum, bir bodrum katında yaşıyorum. Giyeceğimi tayin edebilmek için evin giriş kapısına gidiyorum hava nasıl diye. Öyle kötü bir evde yaşıyorum. Çok canım sıkılıyor. Şefim dedi ki; 'Bir televizyon al evine, o seni meşgul eder.' Ufak ekran bir televizyn aldım artık büyük keyifle onu izliyorum. Ellerimi kaldırım, Allah'ım çok şükür evime televizyon alabildim dedim ' ifadelerini kullanan Dursunoğlu ağlamaya başladı. 'Ağlarsam hoş görün. Çok duygulanıyorum ' diyen Seyfi Dursunoğlu şöyle devam etti:

'BU KADAR İNSANI ÜZMEMEK İÇİN BİRAZ DAHA YAŞAMAK İSTİYORUM '

'Allah'ım bana gönlüme göre bir ev ver. O evi dayayım, döşeyim ertesi gün canımı al istersen dedim. Dediğim oldu güzle bir ev yaptım. Ben ev delisiyim. Her şeyi çok güzel ayarladım, el becerimle çok güzel bir ev hazırladım. Bütün iş bittiği için çağıracak ya yukarıdaki habire tadilat yapıyorum. Biraz geç gitmek istiyorum. Çok sevildiğimi görüyorum. İnternette bir tek aleyhimde fikir beyan eden yok. Demek ki seviliyorum. Eğer bu kadar çok seviliyorsam Allah da bana biraz daha ömür vermeli. Bu kadar seven insanı üzmemek için biraz daha yaşamak istiyorum ' şeklinde konuştu. BEYAZ GAZETE