'Ekranlardan Bir Süre Uzak Kalacağım'

Güzel oyuncu Sinem Kobal bir süre daha ekranlarda olmayacağını söyledi.

Televizyona bir müddet daha gözükmemeye kararlı olan genç oyuncu, bu kararı almasın da nişanlısı Arda Turan 'ın etkisi olmadığının altını çiziyor.

Güzel oyuncu, '10 senedir ara vermeden dizilerdeyim. Hep sahnede büyüdüm. Sanatın içinde büyümek gerçekten çok keyifli ama bir yandan da hayata da karışmak, değmek gerekiyor. Bakmayın uzun zaman oldu ama ben mesleğimle ilgili büyük cümleler kurmak için çok gencim. Bunun için daha çok çalışmam lazım. Henüz neler yapabileceğimin keşfindeyim. Hayatı ve oyunculuğumu keşfettiğim bir dönemde bir kenara çekilip yeni şeyler görmek, kendime emek vermek istedim. Çok yoğun bir tempoda çalışırken o yorgunluk bir süre sonra sizi zorlamaya başlıyor. Ama bu ara verme lüksünü sağlamak da bir süre gerektiriyor. O da kolay değil. O lüksü sağladıktan sonra da yine kendin için, yine gelecekte yer alacağın projeler için bundan faydalanmak gerekiyor. Ben de şu anda böyle yapıyorum ' dedi.

Filmin çekimlerinin ardından bol bol gezdiğini söyleyen Kobal, 'Farklı ülkelere gittim, gezdim, fotoğraf çektim. Ruhumu biraz dinlendirdikten sonra oyunculuk üzerine workshop'lara katıldım. Kitap okudum, filmler izledim, sevdiğim insanlara vakit ayırdım. Bazen de boş boş dolaştım ' ifadelerini kullandı.