Saba Tümer oyuncu mu oluyor?

Saba Tümer'in programına konuk olan ünlü komedyen ve oyuncu Önder Açıkbaş, Tümer'e canlı yayında oyunculuk teklifinde bulundu. Ünlü oyuncu, dünyanın en güzel kadını olduğunu söylediği Saba Tümer'e, "Bir insan senle sırf kahkahan için evlenebilir" dedi.

Saba Tümer'in programına konuk olan ünlü komedyen ve oyuncu Önder Açıkbaş, Tümer'e canlı yayında oyunculuk teklifinde bulundu. Ünlü oyuncu, dünyanın en güzel kadını olduğunu söylediği Saba Tümer'e, 'Bir insan senle sırf kahkahan için evlenebilir ' dedi.

SHOW TV ekranlarında yayınlanan Saba Tümer'le Bugün programının konuklarından biri ünlü komedyen ve oyuncu Önder Açıkbaş'dı.

Programının sonuna geldiğinde konuğu Açıkbaş'a teşekkür eden Saba Tümer, program sonrasında skeç çekeceklerini söyledi. Tümer, Açıkbaş'ın Harem dizisinde oynadığını da anımsattı .

Bunun üzerine Önder Açıkbaş, 'Bütün bu iki işi de ballandırarak anlattığın için teşekkür ederiz. En kısa zamanda seni Harem'de görmek isteriz. Gani (Müjde) ağabeyin adına konuşuyorum ama seninle bir bölüm çekme fikri şimdiden Gani ağabeye sıcak geliyordur ' dedi.

Buna karşılık Tümer, 'Belki artık oyunculuğama yönelirim dermişim ' diyerek güldü.

Açıkbaş da Tümer'e, 'Ben sende çok ciddi pozitif enerji görüyorum. Bence yönelmeliydin ' dedi.

'DÜNYA'NIN EN GÜZEL KADINISIN '

'Hiç bir şey için geç değil ' diyen Saba Tümer'e Açıkbaş, 'Ne geçi canım dünyanın en güzel kadınısın. Bir insan senle sırf kahkahan için evlenebilir. Bu kahkaha çok dolu bir kahkaha ' diye övgüler yağdırdı.

Saba Tümer bunun üzerine, 'Göreceğiz o şanslı kim ' derken Açıkbaş, 'Bilmem. Belki de ne dersin ' diyerek kendini işaret etti. BEYAZ GAZETE