Usta Oyuncu Tuncel Kurtiz, 78 Yaşında!

Tuncel Kurtiz dün akşam 78.yaşına dostlarıyla birlikte girdi.

Türk sinemasının emektar oyuncularından Tuncel Kurtiz, 78'inci doğum gününü Beyoğlu'nda bir mekanda kutladı. Oyuncuya eşi Menend Kurtiz ve dostları da eşlik etti.

Partiye, Kurtiz'in Ebussuud Efendi karakterini canlandırdığı 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinin oyuncu arkadaşları Halit Ergenç, Okan Yalabık, Selma Ergeç katıldı. Bunların yanı sıra Nejat İşler, Fikret Kuşkan, Murat Yıldırım-Burçin Terzioğlu çifti ve Ay Yapım 'ın sahibi Kerem Çatay gibi isimlerde katıldı.

Mekan çıkışında gayet neşeli olan usta aktör gazetecilerle de sohbet etti ve şunları söyledi; '1 Şubat 1936 doğumlu Tuncel Kurtiz, 78 yaşına girdi. Yıllarca eşek gibi çalıştı. Hala çalışmak istiyor. 'Çalışmak çok güzel bir şey' diyor.

Ayrıca 'Suskunlar' dizisinin final yapmasının ardından ortalıklarda pek gözükmeyen Murat Yıldırım, Tuncel Kurtiz'in doğum günü partisinde görüntülendi. Sakallarıyla dikkat çeken oyuncu, 'Muhteşem Yüzyıl ekibine mi katılıyorsunuz? ' sorusuna, 'Her sakallı Muhteşem'de oynayacaksa ülke sakallıdan geçilmez. ' şeklinde yanıt verdi.

Adları birlikte anılan Okan Yalabık ile Selma Ergeç ise aşk soruları karşısında sessiz kaldı.

Usta Oyuncu Tuncel Kurtiz, 78 Yaşında!