Britney Yine Dağıttı!

Nişanlısı Jason Trawick ile yollarını ayıran Britney Spears, eski dağılmış haline geri döndü.

Ünlü şarkıcı, önceki gün yırtık taytıyla dışarı çıktı ve gazetecilere eskiden olduğu gibi kaba davrandı. Spears özel hayatıyla ilişkili olarak dönem dönem agresif tavırlarıyla tepki topluyor.

Britney Spears'ın Müzik Kariyeri
Britney Spears 'ın 2008 yılında yayınlanan sürpriz albümü “Circus”ın çıkış parçası “Womanizer” tüm dünyada büyük ilgi görmüş ve de radyo ve müzik televizyonlarının en fazla çalınan şarkılarından biri haline gelmişti! Ünlü Billboard “HOT 100” listelerine 96. sıradan girmesinin hemen ardından zirveye yerleşen “Womanizer”, liste tarihinin en hızlı yükselişini göstererek bir rekora imza atan Spears 'ın bu albümünde öne çıkan diğer şarkılar ise; “Circus”, “If You Seek Amy” ve “Radar” oldu.

Tam 20 ülkenin dijital single listesinde 1 numaraya yerleşen ve radyoların en çok çalınan şarkılarından biri olan albümün çıkış parçası “Hold It Against Me” ile birlikte 'Till The World Ends ', 'I Wanna Go ', 'Criminal ' gibi birbirinden çok sevilen şarkılarının yer aldığı Britney Spears'ın 7. stüdyo albümü “FEMME FATALE”, her zaman olduğu gibi en çok konuşulan pop yıldızlarından biri olan Britney Spears 'ı yine gündeme ve listelerin zirvesine taşımıştı!

Britney Spears 14 yıllık kariyeri boyunca, yayınlandığı anda Billboard Top 200 'de #1. numaraya yerleşen 7 albüm yayınladı. Sanatçı, listeleri altüst eden hit şarkıları ve albümleriyle tüm dünyanın tanıdığı bir isim haline geldi ve toplam 67 milyonluk bir albüm satış adetine ulaşarak Son 10 yılın, albümü en çok satılan isimlerinden biri oldu. Britney Spears 'ın her biri büyük başarı toplayan albümleri ise şöyle : …Baby One More Time (1999); Oops!... I Did It Again (2000); Britney (2001); In The Zone (2003); Blackout (2007); Circus (2008) ve Femme Fatale (2011).