Ünlü oyuncudan o ses Erkam'a şok tavsiyeler

Oyuncu Kerem Kupacı, canlı yayında O Ses Türkiye yarışması ile adını duyuran Erkam Aydar'a kariyeriyle ilgili tavsiyede bulundu.

Mesut Yar'ın sunduğu Burada Laf Çok'a konuk olan Oyuncu Kerem Kupacı, O Ses Türkiye yarışması ile adını duyuran Erkam Aydar'a kariyeriyle ilgili tavsiyede bulundu.

Twitter'da kendisinden karadeniz türküsü söylemesi için istekler olduğunu söyleyen Aydar, 'Ben Bingöllüyüm. Bir radyo programında karadeniz yöresinden bir şarkı okumuştum. Hastayım ama kırmayacağım onları ' dedi.

Bunun üzerine Kupacı, Aydar'a, 'Çok net söylüyorum okuma. Hatta bugünden itibaren konuşma. İbrahim Tatlıses'in ismini çok zikir ediyorsun. Müthiş bir sestir. Ama İbrahim Tatlıses sesi yorgunken konuşmaz. Gram laf alamazsın, yazar gösterir. Çok ciddi söylüyorum. Büyük sorun yaşarsın. Her şeyini etkiler. İnsanları kırmama duygunu anlıyorum çok da şirin gözüküyor bu ama sakın yapma ' diye çıkıştı.

Erkam Aydar, kırmak istemediğini ifade ederek, 'Çok yazmışlar oku diye. Bir 30 saniye okuyayım ' dedi ve okudu. BEYAZ GAZETE