Dur Beni Unuttun Levent!

Levent Veziroğlu, sevgilisi Nur Fettahoğlu’nu otomobile almayı unuttuğunu 100 metre ileride fark etti

Nur Fettahoğlu yeni sevgilisi Levent Veziroğlu'yla Etiler'de bir barda eğlendi. Çıkışta valelerin görüntülenmesini şemsiyeyle engellemeye çalıştığı Veziroğlu, aceleyle otomobile binince Fettahoğlu'nu almayı unuttu. Güzel oyuncu sevgilisinin arkasından, 'Beni unuttun ' diye bağırdı

GAZETECİLERİ GÖRÜNCE PANİK OLDU
MUHTEŞEM unutkanlık! Muhteşem Yüzyıl'ın Mahidevran Sultan'ı Nur Fettahoğlu, Necati Şaşmaz'la ilişkisi bittikten sonra geçtiğimiz günlerde Levent Veziroğlu'yla yeni bir aşka yelken açtı. Fettahoğlu ile yeni sevgilisi ve arkadaşlarıyla önceki akşam Etiler'de GQ Bar'da eğlendi. İki sevgili gecenin sonunda barın kapısında gazetecilerin beklediğini görüp panikleyince ortaya ilginç bir görüntü çıktı.

ELLERİNİ KALDIRIP GÜLMEYE BAŞLADI
BARIN valeleri Levent Veziroğlu'nun görüntülenmesini engellemek için şemsiyelerle önlem aldı. Veziroğlu, şemsiyelerin altında hızlıca kendisini bekleyen otomobile bindi. Otomobil Nur Fettahoğlu'nu almadan haraket etti. Fettahoğlu, ellerini kaldırıp gülerek 'Beni almayı unuttular ' dedikten sonra, 'Beni unuttunuz ' diye bağırdı. Otomobil biraz ileride durdu, şoför güzel oyuncunun kapısını açarak otomabile aldı.