Sürat'sever Volkan

Zeynep Sever ile Volkan Demirel, lüks araç koleksiyonuna yenisini ekledi. Fenerbahçeli kaleci; 1 milyon liralık Ferrari California aracının plakasına da takımının kuruluş tarihini yazdırdı

Türk Milli Takımı'nın ve Fenerbahçe'nin kalesini koruyan Volkan Demirel, otomobil koleksiyonunda da rakip tanımıyor... Güzel eşi Zeynep Sever Demirel'le yaşadığı evin garajında; Bentley, Lambhorgini, Porsche, BMW ve İnfiniti marka cip olan yıldız kaleci; yeni bir araba sahibi oldu. Önceki gün için Etiler Nusret'e giden Volkan Demirel; Ferrari California marka aracıyla adeta şov yaptı.

GARAJINDA 3 BUÇUK MİLYON LİRA!
Lacivert renkli otomobili için 1 milyon lira ödeyen yıldız futbolcu, plakasını da özel olarak seçti. Volkan Demirel, baş harflerini taşıyan plakasına Fenerbahçe'nin kuruluş tarihini yazdırdı. Demirel çiftinin garajındaki diğer araçlar ve fiyatları ise şöyle: Bentley; 650 bin lira, Lamborghini; 800 bin lira, Porsche Carrera; 600 bin lira, BMW GT cip; 300 bin lira, Infinity cip; 150 bin lira. Demirel'in 1 milyon liraya aldığı Ferrari'si ile araçlarının değeri 3 buçuk milyon lira oldu!

* Yıldız futbolcunun önceki gün Etiler Nusret'e gitme nedeninin; yakında rol alacağı yeni reklam kampanyası için yetkililerle görüşmek olduğu söyleniyor.

* Etiler Nusret'ten çıkarken objektiflere takılan yıldız futbolcu; kırmızı botları ve boynuna sardığı fularla son derece şık bir görüntü sergiledi.

* Volkan Demirel, plakası kadar otomobilinin renginde de takıma olan tutkusunu konuşturdu. Demirel, Ferrari'sini lacivert tercih etti.