Biri Megan Fox'u Durdursun!

Transformers' filmiyle dünya çapında şöhrete kavuşan seksi oyuncu Megan Fox, son birkaç aydır verdiği röportajlarda birbirinden ilginç ve ses getiren açıklamalar yapıyor

Fantezilerimde arkeoloğum
Seksi oyuncu, 'Transformers'ta rol almayı arkeolog olmaya çok benzettiğini söylüyor. Fox, 'Filmde de piramitler vardı. Zaten arkeologlar da piramitlerle ilgilenir. Fantezilerimde zaten üzerimde hep arkeolog giysileri vardır, hep Mısır'daki piramitleri keşfettiğimi düşünürüm ' diyor.

AYDINLANMAM YAKIN

Dinine bağlı biri olduğunun altını çizen seksi oyuncu, her defasında; kiliselere bayıldığını ve aydınlanmasının da yakın olduğunu söyleyip duruyor.

AŞK KAFANDAN ENERJİ BOŞALMASIDIR!
Yakışıklı oyuncu Brian Austin ile mutlu bir evliliği, bir de çocuğu olan Megan Fox, aşkı şöyle tarif ediyor: 'Aşk, insanın kafasından enerji boşalması gibi bir şey. Sanki bir sürü enerji beyninize doğru yuvarlanıyor ve tüm vücudunuz elektrik akımına kapılmış gibi oluyor. Bir anda ağzından kelimeler dökülmeye başlıyor. '

KOCAAYAK'A HAYRAN
İskoçya'nın Loch Ness gölünde yaşadığı söylenen canavar ve Himalayalar'da yaşadığı iddia edilen Kocaayak da güzel oyuncunun ilgi alanları arasında. Fox, 'Ben mi kime hayranım? Kocaayak, benim hayran olduğum şöhret. Aynı şekilde Loch Ness canavarı hakkında da bulunması gereken seksi bir şeyler var ' diyor.