'Bana Onu Sormayın'

Bir yandan dünyanın en seksi kadını seçiliyor bir yandan kamera karşısında cüretkar pozlar veriyor...

Siyah Kuğu filmiyle kariyerinde önemli bir dönemece giren Kunis, Allure dergisinin yeni sayısı için objektif karşısına geçti ve Tom Munro'ya çarpıcı pozlar verdi.

Kunis, başrolünü Justin Tiberlake ile paylaştığı ve çok konuşulan yeni filmi Friends with Benefits ile ilgili soruları da cevapladı. Filmde kalçasının görünmesi gereken sahnelerinde dublör kullandığını daha önce açıklayan Kunis ' Filmde göğüslerim yandan görünüyodu, Ama kalçamı göstermeye gerek duymuyorum, Ya birini ya diğerini yaparsınız. İkisini birden değil ' diye konuştu.

Bir süredir Demi Moore'un eski eşi Ashton Kutcher ile birlikte olan Kunis bu konuda konuşmamaya kararlı. Hatta yeri geldiğinde 'Evet, kamera karşısında çıplaklıkla ilgili bir sorunum yok. Sadece bana sevgilim hakkında soru sormayın ' diyor.

Sekiz yıl Evde Tek Başına filmiyle yıldızı parlayan Macaulay Culkin ile aşk yaşayan Kunis ondan ayrıldıktan sonra da 4 yıl hayatına kimseyi almamış.Bu dört yılın da hayatında harika bir zaman dilimi olduğunu söylüyor Kunis. 'Kendimle mutluyum. Arkadaşlarımın kim olduğu ya da kiminle flört etmekte olduğumu ya da geçmişte kiminle flört ettiğimle ilgili değil. '

Kutcher ve Kunis 1998 yılında That's 70's alı TV şovunda tanışmışlar...Tanıkların anlattığına göre Kutcher daha o zamanlar iş ortağına 'abayı' yakmış. Ancak çift Yıllar Sonra birlikte olmaya başladı.