Küvet bombası!

Sinem Kobal, öpüşmeme kuralını 'Romantik Komedi 2' için bozdu! Filmdeki rolü gereği Engin Altan Düzyatan ile küvete giren Kobal, görüntüleriyle filme damga vurdu

Merakla beklenen 'Romantik Komedi 2: Bekarlığa Veda ' filminin galası; önceki akşam Kanyon'da yapıldı. Sinem Kobal, Engin Altan Düzyatan, Sedef Avcı ve Cemal Hünal gibi filmin birbirinden ünlü başrol oyuncuları; şıklıklarıyla alkış aldı. Galaya akın eden birçok ünlü isim, filme ve performanslara tam not verdi. Yönetmenliğini Erol Özlevi'nin yaptığı film, çok beğenildi. Yarın gösterime girecek olan filme damgasını ise Sinem Kobal vurdu. Arda Turan aşkından sonra 'öpüşmeme kuralı ' koyan güzel oyuncu; kuralını beyazperde için bozdu. Didem ile Cem isimli iki aşığı oynayan Sinem Kobal ile Engin Altan Düzyatan'ın birlikte küvete girdikleri sahne; filmin en çok konuşulan anı oldu. Bu sahne twitter'da da günün konuları arasında yer aldı.

KURALINI BOZDU
'Romantik Komedi 2 Bekarlığa Veda'da; Kobal ile Düzyatan küvete giriyor. İki sevgiliyi canlandıran oyuncular; mumlarla aydınlatılmış bir ortamda romantizm yaşıyor.

DEKOLTESiYLE DiKKAT ÇEKTi
Her zamanki gibi son derece şık olan Sinem Kobal, sırtını tamamen açıkta bırakan kıyafetiyle büyüledi. Kobal'ın takıları da bir o kadar gösterişliydi.

ŞIK VE RÜKÜŞ
* Filmde rol alan Özge Ulusoy, yırtmaçlı kıyafetiyle gecenin en şık ismiydi. Oyuncu Selma Ergeç'in özensiz kıyafeti ise şaşırttı.

* Romantik Komedi 2' ile gişede rakip olan 'Hükümet Kadın' filminin oyuncuları Demet Akbağ ve Sermiyan Midyat; galaya gelerek takdir kazandı.

* Filme 'Hatasız Kul Olmaz' şarkısıyla destek olan Orhan Gencebay, Sevim Emre ve torunuyla galadaydı.