Şehzadenin Ganimeti

Annesiyle Gangnam Style dansı yapan Ali’ye gelen hediyeler 2 cipin bagajına sığmadı

Muhteşem Yüzyıl 'ın Kanuni Sultan Süleyman 'ı Halit Ergenç ile Bergüzar Korel 'in oğlu Ali 'nin 3 'üncü doğum günü partisine 90 kişi katıldı. Annesiyle Gangnam Style dansı yapan Ali 'ye gelen hediyeler 2 cipin bagajına sığmadı

ARABA ŞEKLİNDE YAŞ GÜNÜ PASTASI
Nice nice yıllara Ali! Muhteşem Yüzyıl 'ın Sultan Süleyman 'ı Halit Ergenç ile Karadayı dizisinin Hâkime Hanım 'ı Bergüzar Korel oğulları Ali 'nin 3 'üncü doğum günü için önceki gün Yeniköy 'de görkemli bir parti verdi. Üzerinde 'Ali 3 yaşında ' yazılı balonlarla süslenen mekânda öğle saatlerinde başlayıp akşama kadar devam eden partiye 90 davetli katıldı. Ergenç ile Korel, Şimşek McQuin araba şeklindeki doğum günü pastasını oğullarıyla birlikte kesti.

RODİN PARTİYE ANNEANNESİYLE GELDİ
Pasta kesildikten sonra Bergüzar Korel, oğlu Ali 'yle birlikte Gangnam Style dansı yaptı. Partinin sonunda Ali 'ye gelen hediyeler 2 cipin bagajına sığmadı. Yılmaz Erdoğan ve Belçim Bilgin yurtdışında oldukları için oğulları Rodin partiye bakıcısı ve anneannesiyle katıldı. Güzide Duran, kızı Selin 'le gelirken, Bülent İnal 'la eşi Melis Tüysüz, çocuklarını partiye getirmedi. Partiye katılanlar arasında Doğa Rutkay, Melek İpek Yalova ve Serhat Teoman da vardı.