Kayıp Şehir'in Zehra'sından Kadir'e Sert Çıkış!

"Kayıp Şehir" dizisindeki rol arkadaşı Nik Xhelilaj’in geçtiğimiz günlerde Cihangir'de olay çıkarması rol arkadaşı Cansu Tosun'dan tepki aldı.

Cansu Tosun, 'Kayıp Şehir ' dizisindeki rol arkadaşı Nik Xhelilaj 'in geçtiğimiz günlerde gündeme gelen magazincilere su püskürtme olayını eleştirdi: 'Bu işi yaparken egonu kontrol etmek zorundasın. '

Almanya 'dan Türkiye 'ye oyunculuk için gelen Cansu Tosun, 'Kayıp Şehir ' dizisindeki rol arkadaşı Nik Xhelilaj gibi şöhretin kurbanı olmayacağını açıkladı. Geçtiğimiz gün gazetecilerin üzerine ağzından su püskürten Xhelilaj 'i eleştirerek, “Şimdi çok tanınıyorum. Ama şöhretin beni değiştirmesine hiçbir zaman izin vermeyeceğim. Sadece işimin hakkını vermeye çalışıyorum. Bu işi yaparken egonu kontrol etmek zorundasın. Ben de bunu yapmaya çalışıyorum. Biraz kendinizi kontrol altında tutarsanız hiç zor değil” diye konuştu.

ROLÜ İÇİN KÖYDE KALDI

Dizinin senaryosunu okuduğunda projenin tutacağına inandığını belirten Tosun, rolüne nasıl hazırlandığını anlattı: “Ailece her sene Kayseri 'nin Sarız köyüne giderdik. Çünkü oralıyız.Orada aile bağları kuvvetli olan zor şartlarda yaşayan insanlar çok var. O şekilde hissettim ve oynadım.”